kamilussss pisze:
Kerad nikt ci nie powiedział że trójkątów się nie gra w konsoli.
Trójkat to jest konsola
Ale nie uważasz że granie konsoli w konsoli to niezbyt dobry pomysł.
ale nie gram konsoli tylko wybicie z konsoli - w tym przypadku wybicie z konsoli ktora przyjela ksztalt trojkata, badz flagi... zreszta istotne jest tez otoczenie i kilka innych czynnikow towarzyszacych tworzeniu sie i wybiciu z konsoli...
Ale nie uważasz że granie konsoli w konsoli to niezbyt dobry pomysł.[/quote]
ale nie gram konsoli tylko wybicie z konsoli - w tym przypadku wybicie z konsoli ktora przyjela ksztalt trojkata, badz flagi... zreszta istotne jest tez otoczenie i kilka innych czynnikow towarzyszacych tworzeniu sie i wybiciu z konsoli... [/quote]
Chodzi mi o to że ten trójkąt na EURAUD jest w konsoli nawet jak go wybiją to trafią na bandę i kupa.
Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodź. Jeśli nie umiesz chodzić, czołgaj się. Ale bez względu na wszystko – posuwaj się naprzód.
Bemowo1 pisze:kabel... alternatywnie - za chwilę 2 foto
jeżeli TUP - łapać nóż
A nie lepiej poczekać na false break aż wyczyszczą sl.
Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodź. Jeśli nie umiesz chodzić, czołgaj się. Ale bez względu na wszystko – posuwaj się naprzód.
lukpiasek pisze:a ja dzis sie spodziewam mega pułapki na niedzwiedzie (indeksy) czyli potężne odbicie dax sp , misie stosujcie stopy a nic wam nie bedzie nie będę mędrkował jak mi to wyszło bo to tylko przeczucie także nie sugerować się
no coś jest na rzeczy na pewno dwa ostatnie dni spadkowe zostaną zniesione przez ruch w górę ale nie wykluczone że 3 ostatnie dni spadkowe to by było rozjechanie niedzwiadków