DayTrading: Poniedziałek 13.10.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.10.2014
Edek dojechal o 61 fbo fali C Ab = cd mamy na 1274 okolice a 1, 61 % fibo 12800 plus ORGR na 1 h zasieg 12790
wygląda na to że mają problemy z nowymi serwerami/kontami techniczne,Mpapiez pisze:Zapytam tutaj...
Czy korzysta ktoś z Admiral markets ? Z tego powodu że Armada się wycofała z Polski, postanowiłem do admiralsów przejść i teraz jest problem. Nie moge w żaden sposób przesunąć SL ani zamknąć zlecenia.
Już się to dziś 3 razy zdarzyło, ale myślałem że to może wina EA.
Czy mógłby ktoś potwierdzieć że może zmienic TP lub SL dla swojej pozycji w admirałach ? Bo troche mnie to zaniepokoiło i chyba będzie trzeba nowego broka szukać...
pewnie trzeba poczekać aż problemy zwalczą, generalnie wielkich pieniędzy bym tam nie trzymał
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Właśnie Apple nie bardzo. Cały czas kiszona w okolicy 100.... Kurrrr... A mogłem zamiast Apple brać Google czy choćby Tesle. Na S rzecz jasna. Ładnie pospadały. Ale mam teraz teorie apropo Apple i dalszych spadków indeksów. Wszystko wyjaśni sie za równy tydzień.Nowy500 pisze:
obstaje przy swoimgratulacje dla dzisiejszych skowiczy ladnie powchodzilo, Tobie nagryzione jablko tez ladnie pewnie weszlo. W srode czwartek dane o inflacji, wiec tam pokladam nadzieje(nadzieja jest matka glupich, lecz kazda matka kocha swoje dzieci). Pozdrawiam

-- Dodano: 13 paź 2014, 21:28 --
Pisałem Ci na priv. W dodatku świeca weekly usdpln wyglada spadkowo.... Edek zatem up.koks pisze:ale edek niespodzianki robido obserwacji
Do ilu? Do Konca korekty dolara

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ktos mi wytlumaczy o co chodzi ztym erodolarem teraz??
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Ja tez mialem problem z admiralem, nie mogelm zamknac pozycji wiec zadzwonilem na dealing desk i mi zamkneli od reki. Natomiast konto classic dziala bez problemu, jedynie ten nowy pro nawala.
trzeba bylo przytrzymac pisalo sie co nadchodzipawel328ci pisze:Nowy123 pisze:pawel328ci pisze:nowy123 a co powiesz o daxie mam sporo S z dzisiejszego szczytu od 50-70 15k i zastanawiam sie czy juz gasic bo zysk spory
albo kasuj zyski przynajmniej z czesci bo mysle ze wyciaganie indeksow jako takie bedzie na koniec roku
czesc pokasuj by juz zysk byl a czesc sl zostaw alb skasuj bo pewnie jutro futy zielone na sp500 beda jak wolisz szkoda ze wczeniej nie brales shortow przy 9900 9800 bo teraz bys tylko SL przestawial
brałem i nawet tu pisałem, dobierałem jak podjezdzali ale co niektórzy się śmiali, że idą po moją sałatę heh ale ja szybko kasuje i wchodze codziennie w daxa
cześć pokasowałem a chyba zaraz walne wszystko bo miałem 15k
poszło wszystko na 720

bo teraz prz ytakich zjazdach z regoly sa odreagowania mocne wec jak masz shorciazy z dzis t o
jak jutrzejszy ZEW nie zaneguje tego co teraz mamy to 1.279 szybciutko a moze i wiecej
bedzie skąd brać S
jesli chodzi o swieczke weekly na eurusd i usdpln to jak ten tydzien zamknie sie na edku wzrostami to bedzie potwierdzenie odwroconego mlotka i szansa dalszych wzrostow

jesli chodzi o swieczke weekly na eurusd i usdpln to jak ten tydzien zamknie sie na edku wzrostami to bedzie potwierdzenie odwroconego mlotka i szansa dalszych wzrostow
Swing
-
- Gaduła
gram DT dla mnie lepiej mam spore depo i drabina w razie "w" z coraz mocniejszym wejsciem do skutku w porywach do 2 dni zawsze przynosi efekt o ile pierwsze wejscie planowane jest z głową, na wysokich poziomach oczywiscie zabawa taka z S L bardzo ostrożnie, chociaż dziś rano też byłem zapakowany nieźle, tyle że 40-50 p i gasze bo ryzyko za duze dla mnie.Nowy123 pisze:trzeba bylo przytrzymac pisalo sie co nadchodzibys teraz komfortowo siedzial i obmyslal co gdzie pozamykac czy sl ustawiac
ale rozumieme grasz DT
bo teraz prz ytakich zjazdach z regoly sa odreagowania mocne wec jak masz shorciazy z dzis t o
Ja nie potrafie trzymac pozycji kilka dni, wole brac jak dają

EUR USD zaliczyl ABC = CD na razie 12743
pawel328ci
rozumiem
wazne by strategia dawal zyski 
pawel328ci
rozumiem

Apple na miesiecznym wyglada spadkowo. Co jesli many Besse, a sp500 na obecnym poziomie to nadal szczyt? Co jeśli polecimy niżej niz 1700? Czy taki scenariusz jest realny? Siła niedźwiedzi jest ogromna... Podbitki bardzo słabe. Moze taka bessa bedzie trwała nieco dłużej niz 2 tygodnie? Żeby Apple zdążyło spaść, a początek wzrostu Apple świadczyłby wtedy o końcu bessy.
Żeby Apple zdążyło spaść do zakładanego poziomu ($75 za akcje)... Potrzebuje na to mysle ze 2 miesięcznych świec. A to by oznaczało, ze spadki potrwają.... Aż Do końca listopada? A potem jakiś rajd św. Mikołaja.... I dalej spadki? Ale kosmos
Żeby Apple zdążyło spaść do zakładanego poziomu ($75 za akcje)... Potrzebuje na to mysle ze 2 miesięcznych świec. A to by oznaczało, ze spadki potrwają.... Aż Do końca listopada? A potem jakiś rajd św. Mikołaja.... I dalej spadki? Ale kosmos

Ostatnio zmieniony 13 paź 2014, 22:47 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami