DayTrading: Czwartek 09.10.2014
- Matthew414
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 09.10.2014
ja pierdykam, na sp500 wczoraj eSki były na minus (DUŻO), a teraz są na zero w tym momencie. Wymiękłem.
Szkoda że się nie posłuchałem i nie dobrałem S na sp500 i dax jak były dzisiaj na górkach. A sam napisałem wczoraj po minutkach FOMC: indexy w dół, a skoro rosną to świetna okazja na S. Tylko wzrost sp500 był tak ogromny w moment, że zgłupiałem, a dziś odwrót.. bwahahaa...
Szkoda że się nie posłuchałem i nie dobrałem S na sp500 i dax jak były dzisiaj na górkach. A sam napisałem wczoraj po minutkach FOMC: indexy w dół, a skoro rosną to świetna okazja na S. Tylko wzrost sp500 był tak ogromny w moment, że zgłupiałem, a dziś odwrót.. bwahahaa...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
krotkoterminowe L na edku jak najbardziej lub lapanie krotkich swingow ale bezpieczniej lapac swingi na S 
Wogole zauwazam ze ludzie na sile poszukuja zmian trendow zamiast grac pod te trendy ktore sa

Wogole zauwazam ze ludzie na sile poszukuja zmian trendow zamiast grac pod te trendy ktore sa

Myśleć i działać jak Goldman !
Szukają zmian bo całe miesiące dolar jest mocny więc myślą, że nagle bez powodu zacznie spadać tylko dlatego, że FED chciałby słabego dolca... Ja też chce słabej złotówki i co z tego...michal_fun pisze:krotkoterminowe L na edku jak najbardziej lub lapanie krotkich swingow ale bezpieczniej lapac swingi na S
zmieni sie trend na wzrostowy to beda szukac shortow 

Myśleć i działać jak Goldman !
daxiu trzeci raz w tym roku łapie ten poziom (dwa razy było odbicie up ). hmmm co robić?
Mięsem armatnim?atlanticos pisze:
spójrz na ankiete u góry...jedziesz z mięsem armatnim w jednym pociągu

Przecież to grupa reprezentatywna
Lepiej oszukać większą grupeBemowo1 pisze:Mięsem armatnim?atlanticos pisze:
spójrz na ankiete u góry...jedziesz z mięsem armatnim w jednym pociągu![]()
Przecież to grupa reprezentatywna

dax powinien zmierzać do poziomu 8200-8300, czyli przebitych szczytów z 2000 i 2007 roku.
adk77 pisze:dax powinien zmierzać do poziomu 8200-8300, czyli przebitych szczytów z 2000 i 2007 roku.

a gdzie jest Nowy123 ? Jego wizja wielkich spadków się właśnie ziszcza

ciekawe tylko czy dax nie wywinie po drodze jakeigoś fikołka na np. 9200-9300

I tak oto człowieka może zbałamucić/zmylić wieeelka zielona laga na sp500 z wczoraj... wrrr!!!
a ile Lki przez to otworzyło? Strach pytać. Ja zakisiłem eSki, a mogłem na górce dobrać... ale i tak jest spoko

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami