e tam,steven69 pisze:http://wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,167 ... #BoxBizTxt
łapmy te "łatwe" pispy

W bossie jest usd/rub, aż zerknę z ciekawościhighend pisze:ktoś ma u siebie rubla? niezły swap na sell.... rubel ma być chyba jakaś interwencja?
na markets.com (bleeee) jest rubel, na mforex nie ma... para USD/RUBna maksimach jest
intrygują mnie te indeksy, o co kaman. Ale ja sądzę, ze to tylko korekta spadków. W końcu na daxie jesteśmy na szyi RGRa. Chyba, że będzie zanegowana - ale to się okaże.
eur/rub też jestkk.dreamer pisze:W bossie jest usd/rub, aż zerknę z ciekawościhighend pisze:ktoś ma u siebie rubla? niezły swap na sell.... rubel ma być chyba jakaś interwencja?
na markets.com (bleeee) jest rubel, na mforex nie ma... para USD/RUBna maksimach jest
intrygują mnie te indeksy, o co kaman. Ale ja sądzę, ze to tylko korekta spadków. W końcu na daxie jesteśmy na szyi RGRa. Chyba, że będzie zanegowana - ale to się okaże.
kierunki zachowane, więc czego chcieć więcej...as28 pisze:e tam,
łapmy te "łatwe" pispy
przejrzałam tabele pkt swapowych, na eurrub na long prawie 100złjen-yy pisze:eur/rub też jestkk.dreamer pisze:W bossie jest usd/rub, aż zerknę z ciekawościhighend pisze:ktoś ma u siebie rubla? niezły swap na sell.... rubel ma być chyba jakaś interwencja?
a nie short ?kk.dreamer pisze: przejrzałam tabele pkt swapowych, na eurrub na long prawie 100zł