Fraktale skrypt
Fraktale skrypt
Witam, wie ktoś może gdzie moge znaleść jakiś skrypt, który będzie zaznaczał mi konkretne set-upy na wykresie ? chodzi o układ świec 1 wzrostowa 2 większa od 1 i 3 mniejsza od 2 i drugi układ 1 świeca spadkowa 2 mniejsza od 1 i 3 większa od 2 ? Chodzi mi głównie o taki efekt jaki jest na załączniku na którym mam wszystkie set-upy zaznaczone strzałkami. Jeśli nie ma takiego gotowego skryptu może ktoś mnie naprowadzić od czego powinienem zacząć ? Odrazu dziękuje za wszelką pomoc.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Fraktale skrypt
w mt4 w zakladce wskazniki jest wskaznik billa wiliamsa a tam skrypt o nazwie fraktals.
Myśleć i działać jak Goldman !
Re: Fraktale skrypt
Właśnie o coś takiego mi chodzi tylko, żeby strzałki pojawiały się wtedy kiedy pojawi się warunek 1 Świeca wzrostowa 2 większa od 1 i 3 mniejsza od 2, oraz fraktal wzrostowy 1 Świeca spadkowa, 2 mniejsza od 1 i 2 większa od 3.Właśnie ten wskaznik co podałeś pokazuje też 1 świeca wzrostowa i druga spadkowa oraz 1 spadkowa i druga wzrostowa i to też jest traktowane jako fraktal, Stąd moje pytanie czy można jakoś przebudować ten skrypt tego wskaznika, aby wykluczyć takie błędy ??