Nie widac linii sell, buy...
Nie widac linii sell, buy...
Ktoś moze pomóc? Meta Trader 4
Po zadaniu tranzakcji np. sell plus ustawienia tp i sl nie pojawiaja mi sie na wykresie kolorowe linie je oznaczające.
Czy gdzie to wyłączyłem?
Dzieki
Po zadaniu tranzakcji np. sell plus ustawienia tp i sl nie pojawiaja mi sie na wykresie kolorowe linie je oznaczające.
Czy gdzie to wyłączyłem?
Dzieki
Re: Nie widac linii sell, buy...
Narzędzia
Opcje
Wykresy
Pokaż poziomy transakcji

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Tak mam zaznaczone a linii nie widać..
P.S. Nie wim czy to ma znaczenie ale platforma jest podpieta pod syganły z MQL5...
P.S. Nie wim czy to ma znaczenie ale platforma jest podpieta pod syganły z MQL5...
To sprawdź jeszcze ustawienia kolorów wykresu czy kolor linii nie pokrywa sie z tłem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Mam dokładnie ten sam problem, sprawdzałem już w narzędziach i w ustawieniach kolorów. W jaki sposób mogę to przywrócić?
To samo. Włączone pokaż poziomy transakcji.
Jakieś pomysły?
Jakieś pomysły?
Wrzuć screen z całą widoczną platformą.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
trzeba odznaczyć/zaznaczyć One Click Trading, ponieważ przy włączonej tej funkcji można przesuwać linie(SL, TP) bezpośrednio na wykresie, a tak to ich nie widać
Narzędzia
Opcje
Handel
One Click Trading
-- Dodano: czw 25-06-2015, 17:17 --
wrzuciłbym Ci screena, ale nie mam aktualnie żadnego rachunku podpiętego przez mql5.com, bo po ostatnich przebojach(zwiechy platformy, brak na podpiętych rachunkach SL i TP, a na głównym było) odpuściłem na jakiś czas tę formę kopiarki

Narzędzia

-- Dodano: czw 25-06-2015, 17:17 --
przy kopiowaniu sygnałów, musisz mieć odznaczone w panelu zarządzania (gdzie ustawiasz: wielkość pozycji względem depo, synchronizację konta...), aby kopiowało Ci poziomy TP i SL z konta skąd pochodzą sygnałypawelsko pisze:Tak mam zaznaczone a linii nie widać..

wrzuciłbym Ci screena, ale nie mam aktualnie żadnego rachunku podpiętego przez mql5.com, bo po ostatnich przebojach(zwiechy platformy, brak na podpiętych rachunkach SL i TP, a na głównym było) odpuściłem na jakiś czas tę formę kopiarki

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
One Click Trading jest zaznaczony, poziomów nadal nie widać, na screenie zawarta przykładowa transakcja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak myslalem. Masz otwarty wykres GBPUSD, a transakcje zawarłeś na GBPUSD.ndd. Dla MT4 to dwa zupełnie rozne symbole. Otwórz wykres tego drugiego i nastąpi jasność
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu