Jakiego brokera ECN polecacie, na początek żeby miał możliwość:
- mikrolotów 0,01
- depozyt min. do 2000PLN
- niska prowizja
Broker ECN dla poczatkujacego
Re: Broker ECN dla poczatkujacego
Nie ma żadnego brokera o podanych parametrach rachunku, którego można polecićAsambler pisze:Jakiego brokera ECN polecacie, na początek żeby miał możliwość:
- mikrolotów 0,01
- depozyt min. do 2000PLN
- niska prowizja

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
IC Markets 

Nie mają depozytów w PLNfreakout pisze:IC Markets

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
nie napisał czy ma być wyłącznie w PLN tylko do 2000PLN 

Zaloz sobie u jakiegos broka nanoloty. I graj malymi stawkami, na mikro lotach zaraz pozbedziesz sie 2000.
Wiec jakiego brokera ECN który ma nanoloty polecacie? Myslałem ze te 0.01 to najmniejsze loty.
Czy regulowana dzwignia od 1:1 do 1:xxx to standard? Czy niektórzy maja stałą wzglednie wysoką i na to też uważać?
-- 07 paź 2014, 14:23 --
Czy są brokerzy ECN którzy oferują tzw. Web platformy uruchamiane z poziomu przeglądarki internetowej?
-- 08 paź 2014, 09:48 --
Widze ze z nanolotami to jest kłopot.
Wiec, Jakiego brokera ECN polecacie, na początek żeby miał możliwość:
- mikrolotów 0,01
był uczciwy, nadawał sie do skalpingu?
Czy regulowana dzwignia od 1:1 do 1:xxx to standard? Czy niektórzy maja stałą wzglednie wysoką i na to też uważać?
-- 07 paź 2014, 14:23 --
Czy są brokerzy ECN którzy oferują tzw. Web platformy uruchamiane z poziomu przeglądarki internetowej?
-- 08 paź 2014, 09:48 --
Widze ze z nanolotami to jest kłopot.
Wiec, Jakiego brokera ECN polecacie, na początek żeby miał możliwość:
- mikrolotów 0,01
był uczciwy, nadawał sie do skalpingu?