Mówisz, że dolar jednak w dół? No cóż - okaże się. A dzisiaj już piątek więc okaże się zapewne w przyszłym tygodniu.Kazimierz S pisze: Cierpliwości Waszmościowie. Teraz nie gramy PUMP & DUMP. Teraz gramy DUMP&PUMP - czyli w myśl starej zasady, że amerykanie muszą być na górze. W tym tygodniu formujemy świeczkę odwrócenia.
DayTrading: Piątek 03.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 03.10.2014
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Zawsze funt dolar nurkuje przed danymi jakby wiedzieli jakie beda dane
USD zmierza do 86.25.highend pisze:Mówisz, że dolar jednak w dół? No cóż - okaże się. A dzisiaj już piątek więc okaże się zapewne w przyszłym tygodniu.Kazimierz S pisze: Cierpliwości Waszmościowie. Teraz nie gramy PUMP & DUMP. Teraz gramy DUMP&PUMP - czyli w myśl starej zasady, że amerykanie muszą być na górze. W tym tygodniu formujemy świeczkę odwrócenia.
Na tym filmiku (dość starym) jest pokazana duża luka na Apple:
https://www.youtube.com/watch?v=QGlwu2rgPAU
facet też pokazuje poprzednie kiedy były domykane. Moim zdaniem już czas aby Apple domknęło tą bardzo dużą.
To tak w temacie luk wczorajszym
facet też pokazuje poprzednie kiedy były domykane. Moim zdaniem już czas aby Apple domknęło tą bardzo dużą.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dadas pisze:Nowy123 pisze:[quote="MaciejWLKPte="highend"]Nadzieje na korekte dolara chyba pryskają.... edek w dół, usd/pln usd/cokolwiek w górę....można by powiedzieć: powrót do normalnościhighend pisze:a o 14.30 dobre dane dla dolara już w ogóle pozamiatają
co do złota - to też w dół (z powodu dolara).... i tyle. Co tu się szarpać.![]()
![]()
i powrot EUR USD pod12600
-- Dodano: pt 03-10-2014, 10:57 --
wraz z SP500 i domknięciem luki dzisiejszej[/quote]
Ten poziom 1.2600 mnie właśnie coś niepokoi.
Bo 1.2400 jest trochę za daleko...[/quote]
to ja ne wiesz to najlepiej rownosci fal stosowac bo lubi sie ceny poruszac pod harmonczne uklady to taka tylko moja wzja bo z systema mamy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spójrz na to tak: Może cię oświeci, co to jest "luka" na wykresie.highend pisze:Na tym filmiku (dość starym) jest pokazana duża luka na Apple:
mielismy wczoraj falszywe wybcie zobaczymy co teraz zrobia w dol 

twitują coś o dzisiejszych oczekiwaniach u pejsatych? 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Formacji V i powrotu na 0,92 nie zrobimy. To dla mnie jasne. Zapewne czeka nas wiele fałszywych wybić i długa konsola.Nowy123 pisze:mielismy wczoraj falszywe wybcie zobaczymy co teraz zrobia w dol
The only way is up
Deja Vu
-- Dodano: pt 03-10-2014, 12:17 --
ne wem czy to bedzie konsola i powrot w gore przy utrzymujacych sie niskich cenach surowcow a ze to waluta surowcowa
a mocnym USD moliwe ze to jedyne zabe przed dalszymi spadkami np ja tutaj http://4.bp.blogspot.com/-wp8KXH0saos/V ... /aaaa5.png
-- Dodano: pt 03-10-2014, 12:17 --
TsunamiPL pisze:Formacji V i powrotu na 0,92 nie zrobimy. To dla mnie jasne. Zapewne czeka nas wiele fałszywych wybić i długa konsola.Nowy123 pisze:mielismy wczoraj falszywe wybcie zobaczymy co teraz zrobia w dol
ne wem czy to bedzie konsola i powrot w gore przy utrzymujacych sie niskich cenach surowcow a ze to waluta surowcowa