A czy mozesz mi pomóc i wskazać bo szukam i szukam i... nic nie znajduje..Dadas pisze: W necie nie stwierdzono takiego opisu.
Po angielsku, to i owszem, na FF są wątki.
Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=326305pawelsko pisze:A czy mozesz mi pomóc i wskazać bo szukam i szukam i... nic nie znajduje..Dadas pisze: W necie nie stwierdzono takiego opisu.
Po angielsku, to i owszem, na FF są wątki.
Dzięki ale chodziło glównie o te watki na FF
Nie stosuj tego na obecnej MT4!!!eresz pisze:podrzućcie linka do LUKTOM VISUAL ORDER. bo gdzieś mi się zapodział...
Masz te wszystkie funkcje wbudowane w MT4 - będą straszne klocki, jeżeli będziesz używać lvoe.
Przecież teraz, gdy otworzysz pozycję, to sobie linię przeciągasz na SL i TP.
Linie SL i TP też sobie przeciągasz.
-- Dodano: pt 03-10-2014, 10:15 --
FF = ForexFactory.pawelsko pisze:Dzięki ale chodziło glównie o te watki na FF
Właśnie dałem ci ten link, a stamtąd możesz się cofnąć do oryginalnego.
Oczywiście, po angielsku to jest.
Dadas- korzystam z love i jest ok , LOVE ma funkcje BE i close part dzięki czemu nie trzeba siedzieć przy MT4.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dadas - Oczywiście chodziło mi o to nasze Forex Forum
-
- Stały bywalec
Cześć!
Mam pytanie/prośbę czy Ktos posiada wskaźnik, który wyróżniałby na wykresie świecę (np. zmieniał jej kolor na inny) o ustawionej w parametrach wielkości? Chodzi o to, ze "małe" świece zostaną np. biale i zielone, a np. swieca powyżej 10 pips będzie czerwona. najlepiej jakby kolor zmienił się już w trakcie rysowania świeczki, a nie po jej zamknieciu
Pozdrawiam
Mam pytanie/prośbę czy Ktos posiada wskaźnik, który wyróżniałby na wykresie świecę (np. zmieniał jej kolor na inny) o ustawionej w parametrach wielkości? Chodzi o to, ze "małe" świece zostaną np. biale i zielone, a np. swieca powyżej 10 pips będzie czerwona. najlepiej jakby kolor zmienił się już w trakcie rysowania świeczki, a nie po jej zamknieciu

Co to za wskaźnik po prawej stronie pokazujący szanse na dojście ceny danego zakresu?
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/m15-24/60454
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/m15-24/60454
Jeszcze jedna prośba do Was. Szukam wskażnika który by pokazywał wielkość SL jaki mam ustawić obliczając ATR z żeiwcy bierzącej. Czyli 20 okresów x 2 - ma podawać liczbe poprostu nie chcę aby rysował min a wykresie liniami tak jak to robi np. Volatility Stop . NIe chcę aby zaśmiecał mi wykres.Chcę aby poprostu gdzieś w rogu na wykresie podawał liczbe i tyle. Macie coś takiego. ?????
No i może macie jakis pomysl jaki wskaznik wylapywalby "konsole" ???
No i może macie jakis pomysl jaki wskaznik wylapywalby "konsole" ???
-
- Gaduła