DayTrading: Czwartek 02.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 02.10.2014
kurde jen normalnie sky's the limit http://stooq.pl/q/?s=jpy_i&c=1m&t=c&a=lg&b=0
kurde patalcy na tym kablu czekalem na 6101
Mnie twoje equity nie interesuje.lukpiasek pisze:edek zaraz do 2600-2610
-- Dodano: czw 02-10-2014, 17:51 --
to tylko twój problem że mnie nie rozumieszDadas pisze:Wiesz, że pierdzielisz totalne bzdury?lukpiasek pisze:na dax mam lukę nie domkniętą 9144 poszli ją domykać jak ja jej mogłem wcześniej nie zauważyć ale byki dostają smary po stopach teraz
domkną i dopiero odbiją co za gapa ze mnie były dwie luki
Ale, nic to!jakbym myślał jak Ty to bym 400% zysku z depo nie miał
![]()
wieczorem wrzucę aktualne equity to zobaczymy
Chyba, że chcesz analizę techniczną wykresu twojego equity?
Ostatnio zmieniony 02 paź 2014, 18:01 przez Dadas, łącznie zmieniany 1 raz.
luka była 15sierpnia nie domknięta wiec zrobią to dziś jak już widać , poczytaj w necie o lukach bo to wiadomości z zakresu podstawowych czasem są domykane od kopa a czasem po jakimś czasietuvok pisze:No krew się dzisiaj na parkietach leje niczym w filmach Quentina Tarantino
lukpiasek - to twoja autorska metoda z tym domykaniem luk po paru miesiącach czy jakiś szerzej znany pomysł? Bo przyznam szczerze, że o domykaniu luk otwarcia to słyszałem ale to w danym dniu. Pierwsze słyszę, żeby ktoś chciał domykać lukę sprzed paru miesięcy. Jakie to ma niby podstawy teoretyczne?
Nie ironizuje tylko pytam poważnie, bo może warto dowiedzieć się czegoś praktycznego
ps, na edziiu też w okolicy chyba 3220 jest luka do domknięcia - pamiętać o tym

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Może jakiś hardkorowiec z dużym depo trzymał tyle czasu pozycję, żeby nie stracić tych kilkunastu pipsówtuvok pisze:No krew się dzisiaj na parkietach leje niczym w filmach Quentina Tarantino
lukpiasek - to twoja autorska metoda z tym domykaniem luk po paru miesiącach czy jakiś szerzej znany pomysł? Bo przyznam szczerze, że o domykaniu luk otwarcia to słyszałem ale to w danym dniu. Pierwsze słyszę, żeby ktoś chciał domykać lukę sprzed paru miesięcy. Jakie to ma niby podstawy teoretyczne?
Nie ironizuje tylko pytam poważnie, bo może warto dowiedzieć się czegoś praktycznego

Jaka luka!!!???lukpiasek pisze:luka była 15sierpnia nie domknięta wiec zrobią to dziś jak już widać , poczytaj w necie o lukach bo to wiadomości z zakresu podstawowych czasem są domykane od kopa a czasem po jakimś czasietuvok pisze:No krew się dzisiaj na parkietach leje niczym w filmach Quentina Tarantino
Weź se dorysuj świeczkę, której tam nie ma i zobaczysz, że sytuacja jest taka jak wszędzie.
Luki nie istnieją, tylko brak danych u brokera jest w tym miejscu!
Dadas pisze:Jaka luka!!!???lukpiasek pisze:luka była 15sierpnia nie domknięta wiec zrobią to dziś jak już widać , poczytaj w necie o lukach bo to wiadomości z zakresu podstawowych czasem są domykane od kopa a czasem po jakimś czasietuvok pisze:No krew się dzisiaj na parkietach leje niczym w filmach Quentina Tarantino
Weź se dorysuj świeczkę, której tam nie ma i zobaczysz, że sytuacja jest taka jak wszędzie.
Luki nie istnieją, tylko brak danych u brokera jest w tym miejscu!

ps edek zaraz do 2600-10
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Luka na wykresie powstaje wtedy, gdy cenę poruszyły instytucje Dark Pools.
Te dane nie są dostarczane do brokerów, i dlatego jest luka.
Luki widać głównie na rynkach Stocks i Futures.
Na rynkach Cash luki bywają bardzo sporadycznie i przeważnie powstają w weekendy.
I to nie jest żadne "podejście", tylko rzetelna wiedza o rynkach.
Ty, Panie lukpiasek, masz mierne pojęcie o rynkach.
Operujesz tylko popularnymi przesądami.
Te dane nie są dostarczane do brokerów, i dlatego jest luka.
Luki widać głównie na rynkach Stocks i Futures.
Na rynkach Cash luki bywają bardzo sporadycznie i przeważnie powstają w weekendy.
I to nie jest żadne "podejście", tylko rzetelna wiedza o rynkach.
Ty, Panie lukpiasek, masz mierne pojęcie o rynkach.
Operujesz tylko popularnymi przesądami.
wracajcie do góry 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- roberttheus
- Maniak
Re: Odp: DayTrading: Czwartek 02.10.2014
Warto było trzymaćVenomouss pisze:kurde jen normalnie sky's the limit http://stooq.pl/q/?s=jpy_i&c=1m&t=c&a=lg&b=0
windsurfing na falach trendu