DayTrading: Czwartek 02.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 02.10.2014
Dadas jesteś na mnie cięty czy jak? Oboje jesteśmy dość specyficzni, ale chyba można się lubić hmm? Tymczasem dax robi mi właśnie niezły profit..... - tak apropo tego co pisał Lukpiasek, że jego L nakarmi się moimi eSkami.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
A co tu wspólnego ma "lubić" czy "nie lubić"?highend pisze:Dadas jesteś na mnie cięty czy jak? Oboje jesteśmy dość specyficzni, ale chyba można się lubić hmm? Tymczasem dax robi mi właśnie niezły profit..... - tak apropo tego co pisał Lukpiasek, że jego L nakarmi się moimi eSkami.
Sam mówisz, że twoje wypowiedzi to głównie są żarty, więc chcę być grzeczny i się z nich śmieję!

9300-9340 zapora nie do przejścia - podtrzymuję i wróże że zaraz odpał na 9500highend pisze:Dadas jesteś na mnie cięty czy jak? Oboje jesteśmy dość specyficzni, ale chyba można się lubić hmm? Tymczasem dax robi mi właśnie niezły profit..... - tak apropo tego co pisał Lukpiasek, że jego L nakarmi się moimi eSkami.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Wieje nudą od tego Mariano więc coś z innej beczki napiszę, bo dzsiaj za wiele o kiwi nie było. A tam całkiem ciekawie - w nocy precyzyjnie odbiliśmy się od dolnej bandy wybitego niedawno kanału:
http://www.mql5.com/en/charts/2439502/n ... rski-banku
Biorąc powyższe pod uwagę oraz to, że kiwosze mają sraczkę na osłabienie własnej waluty może to być dobry moment na Ski na kiwi
-- Dodano: czw 02-10-2014, 15:11 --
http://www.mql5.com/en/charts/2439502/n ... rski-banku
Biorąc powyższe pod uwagę oraz to, że kiwosze mają sraczkę na osłabienie własnej waluty może to być dobry moment na Ski na kiwi
-- Dodano: czw 02-10-2014, 15:11 --
Po czym wnosisz?lukpiasek pisze:9300-9340 zapora nie do przejścia - podtrzymuję i wróże że zaraz odpał na 9500highend pisze:Dadas jesteś na mnie cięty czy jak? Oboje jesteśmy dość specyficzni, ale chyba można się lubić hmm? Tymczasem dax robi mi właśnie niezły profit..... - tak apropo tego co pisał Lukpiasek, że jego L nakarmi się moimi eSkami.(piszę to w dołku prawie 9340 )
Expect the Unexpected...
Wrrr...Dadas pisze:A co tu wspólnego ma "lubić" czy "nie lubić"?highend pisze:Dadas jesteś na mnie cięty czy jak? Oboje jesteśmy dość specyficzni, ale chyba można się lubić hmm? Tymczasem dax robi mi właśnie niezły profit..... - tak apropo tego co pisał Lukpiasek, że jego L nakarmi się moimi eSkami.
Sam mówisz, że twoje wypowiedzi to głównie są żarty, więc chcę być grzeczny i się z nich śmieję!

W takim razie Edzio w dół!lukpiasek pisze:9300-9340 zapora nie do przejścia - podtrzymuję i wróże że zaraz odpał na 9500highend pisze:Dadas jesteś na mnie cięty czy jak? Oboje jesteśmy dość specyficzni, ale chyba można się lubić hmm? Tymczasem dax robi mi właśnie niezły profit..... - tak apropo tego co pisał Lukpiasek, że jego L nakarmi się moimi eSkami.(piszę to w dołku prawie 9340 )
To może teraz pośmiejemy się z Lukpiaska?lukpiasek pisze:9300-9340 zapora nie do przejścia - podtrzymuję i wróże że zaraz odpał na 9500highend pisze:Dadas jesteś na mnie cięty czy jak? Oboje jesteśmy dość specyficzni, ale chyba można się lubić hmm? Tymczasem dax robi mi właśnie niezły profit..... - tak apropo tego co pisał Lukpiasek, że jego L nakarmi się moimi eSkami.(piszę to w dołku prawie 9340 )
"zapora nie do przejścia"

a co - leżysz pod daxem i pchasz go do góry z całej siły? No więc PRZYJ MOCNO !...
W Fx nie ma zapór nie do przejścia - powtarzam.lukpiasek pisze:9300-9340 zapora nie do przejścia - podtrzymuję i wróże że zaraz odpał na 9500highend pisze:Dadas jesteś na mnie cięty czy jak? Oboje jesteśmy dość specyficzni, ale chyba można się lubić hmm? Tymczasem dax robi mi właśnie niezły profit..... - tak apropo tego co pisał Lukpiasek, że jego L nakarmi się moimi eSkami.(piszę to w dołku prawie 9340 )
LukPiasek - nie utrzymałeś DAXa..... !!!!
ale miałeś rację co do edzia
(póki co!)
ale miałeś rację co do edzia

bierz tp , łap eL i delektuj się zyskiem za kilka świec m15highend pisze:To może teraz pośmiejemy się z Lukpiaska?lukpiasek pisze:9300-9340 zapora nie do przejścia - podtrzymuję i wróże że zaraz odpał na 9500highend pisze:Dadas jesteś na mnie cięty czy jak? Oboje jesteśmy dość specyficzni, ale chyba można się lubić hmm? Tymczasem dax robi mi właśnie niezły profit..... - tak apropo tego co pisał Lukpiasek, że jego L nakarmi się moimi eSkami.(piszę to w dołku prawie 9340 )
"zapora nie do przejścia"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a co - leżysz pod daxem i pchasz go do góry z całej siły? No więc PRZYJ MOCNO !...

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem