DayTrading: Czwartek 02.10.2014
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 02.10.2014
Nie ma na razie żadnego impulsu (danych) do większe korekty dla edka to i kupujących brak. Tym bardziej że jutro NFP. Dane sporo lepszy czy nie wykreowane ?
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Mój broker zezwala tradować max 100 Lot na trade.Nowy123 pisze:Dadas pisze:Twoje stwierdzenie świadczy o tym jakie masz pojęcie o tradowaniu i o forexie.highend pisze:
- Co byś zrobił jakbyś wygrał w totka 20 mln PLN?
- wrzuciłbym w DEPO na forexie i grał bezstresowo nawet na 50 lotów![]()
![]()
![]()
Który broker by ci przyjął twoje 20M?
Który idiota by powierzył brokerowi swoje 20M???
Teraz się zapytaj, który bank ci daje gwarancję na twoje 20M?
tylko ECN dobry brokeri moze jechac
i 50 lotami
nie taka kasa obracaja przeliczeniu na USD czy EURO tylko nie wiem jak z lewarami est czy dali by 1:100 czy juz 1:50 czy mniejszy
ale jak w/w tez bym ne wsadzil 20 mln na FOREx nie ma takiej opcji troche w akcje troche w nieruchomości reszta na konto a na FOREX to 1mln smialo
A daje 1:500.
Ze 2 tyg temu mi troszkę zagrzało główkę i pisałem o edku na 1.283 low czy jakoś tak.tuvok pisze:Nie obraź się highend ale czasem takie rzeczy tutaj wygadujesz, że też poważnie potraktowałem to co napisałeśhighend pisze:Dobrze, że chociaż Nowy123 odebrał właściwie to co napisałem (jako żart)
Sorry, mogłem użyć emotikonek.
Chyba że większość z tego co tu piszesz to żarty są
W tym tygodniu jestem już sobą i staram sie pisać z sensem, na temat i całkiem poważnie. Jedynie to było żartem - nie sądziłem, że ktoś potraktuje poważnie 20 baniek depo

-- Dodano: 02 paź 2014, 14:00 --
a tak serio to jednak edek chce do góry, a dax w dół - patrz EKG
i sądzę, że edek nie wynika z konferencji tylko z danych o 16.00 na dolara (kiepskie będą) i już jadą pod to. Mam za to USD/TRY na SELL i bardzo mi się taki obrót sprawy podoba.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2014, 15:01 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ostatnio zmieniony 02 paź 2014, 15:00 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

A gdzie masz konto?Dadas pisze: Mój broker zezwala tradować max 100 Lot na trade.
Expect the Unexpected...
jeszcze dobrałem dziś L na golda w dołku - 1209-1210 ze spreadem. Zabezpieczone jest na SL na zysk więc mi to lotto 

Ostatnio zmieniony 02 paź 2014, 15:03 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
highend pisze:Ze 2 tyg temu mi troszkę zagrzało główkę i pisałem o edku na 1.283 low czy jakoś tak.tuvok pisze:Nie obraź się highend ale czasem takie rzeczy tutaj wygadujesz, że też poważnie potraktowałem to co napisałeśhighend pisze:Dobrze, że chociaż Nowy123 odebrał właściwie to co napisałem (jako żart)
Sorry, mogłem użyć emotikonek.
Chyba że większość z tego co tu piszesz to żarty są
W tym tygodniu jestem już sobą i staram sie pisać z sensem, na temat i całkiem poważnie. Jedynie to było żartem - nie sądziłem, że ktoś potraktuje poważnie 20 baniek depo
-- Dodano: 02 paź 2014, 14:00 --
a tak serio to jednak edek chce do góry, a dax w dół - patrz EKG

-- Dodano: czw 02-10-2014, 15:03 --
highend pisze:jeszcze dobrałem dziś L na golda w dołku - 1209. Zabezpieczone jest na SL na zysk więc mi to lotto

Dadas no co się śmiejesz ze mnie? Co złego w L na goldzie? najwyżej wybije SL i tak mam to w nosie.
a DAX sam wiesz jak jest.
A edka nie dotykam więc zupełnie mi jest obojętny.
Wcale nie uważam (na siłę), że nagle edek urośnie. Trend jest spadkowy i ja to wiem. Dolar rozdaje karty i tyle.
Wcale nie uważam (na siłę), że nagle edek urośnie. Trend jest spadkowy i ja to wiem. Dolar rozdaje karty i tyle.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2014, 15:05 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
AMtuvok pisze:A gdzie masz konto?Dadas pisze: Mój broker zezwala tradować max 100 Lot na trade.
-- Dodano: czw 02-10-2014, 15:05 --
Śmieję się z twoich kawałów.highend pisze:Dadas no co się śmiejesz ze mnie? Co złego w L na goldzie? najwyżej wybije SL i tak mam to w nosie.

Wszyscy widać liczyli, że Mariano pogrąży dzisiaj po raz kolejny euro, ale jeśli do samego końca nie będzie dawał powodu do dalszej przeceny to coś czuję, że to się dzisiaj odbiciem skończy
Expect the Unexpected...