Nie ma co popadać w paranoje

MATRIX!xspojlerx pisze:To się wszystko zgadza, ale na pewno łatwiej szukać patternu na gotowych świecach niż dodawać sobie świece w głowie
Nie ma co popadać w paranojePo to ktoś to stworzył aby z tego korzystać. To tak jakbyś oglądał strony internetowe nie w trybie graficznym tylko kodzie źródłowym
Tylko screen z M5 aby lepiej pokazać wejście.bfx pisze:Podejmujesz jakieś decyzje na M5 czy tylko screen z tego interwału? Pozdrawiam
Wrzucam obiecany rano screen - fajnie dzisiaj poszło - bardzo fajnie. Choć przyznaję, że ryzyko było dwa razy większe niż zwykle. Trade bardzo udany ponieważ cofka praktycznie nie wystąpiła.klonmarcin pisze:Na dzisiaj już wolneZaliczyłem 8xTP na tym nocnym ruchu w górę. Ponad 370p wpadło
Podsumowanie i screena dam jak zwykle wieczorem bo teraz nie jestem przy platformie.
klonmarcin pisze:Wrzucam obiecany rano screen - fajnie dzisiaj poszło - bardzo fajnie. Choć przyznaję, że ryzyko było dwa razy większe niż zwykle. Trade bardzo udany ponieważ cofka praktycznie nie wystąpiła.klonmarcin pisze:Na dzisiaj już wolneZaliczyłem 8xTP na tym nocnym ruchu w górę. Ponad 370p wpadło
Podsumowanie i screena dam jak zwykle wieczorem bo teraz nie jestem przy platformie.
Cena idealnie poszła do zl z d1, h1 i h4 - idealnie.
pozdrawiam Marcin