Cafnął się do Fibo 50%, i to nie całkiem, zabrakło 1 Pipsa.Loose_wawa pisze:Koledzy mamy jakieś szanse że EDWARD zawędruje na 1.27?
W związku z tym, szanse marne!
Cafnął się do Fibo 50%, i to nie całkiem, zabrakło 1 Pipsa.Loose_wawa pisze:Koledzy mamy jakieś szanse że EDWARD zawędruje na 1.27?
Kolejni po XM. Tylko skadbta data 13 października? Atak na 1.2 zapowiedzieli na ten dzień czy jak??Dadas pisze:Szanowni Państwo,
Informujemy, że od dnia 13 października 2014 r., Admiral Markets AS wprowadza zmieniony wymóg depozytowy dla par walutowych z frankiem szwajcarskim. Zmiana ta ma na celu zminimalizować ryzyko związane ze zmianą trendów monetarnych i politycznych w Unii Europejskiej.
Rosnące ryzyko geopolityczne w regionie, w połączeniu ze zmianami polityki pieniężnej przez Europejski Bank Centralny (ECB), stawia wyzwanie Szwajcarskiemu Bankowi Narodowemu (SNB) w kwestii utrzymywania ustalonego minimalnego limitu kursu wymiany EURCHF. Aby ograniczyć do minimum związane z tym zagrożenia, wymóg depozytowy dla handlu na parach walutowych z frankiem szwajcarskim (CHF) zostanie podniesiony czterokrotnie z obecnego poziomu.
W związku z tą zmianą, prosimy odpowiednio dostosować używane strategie handlu.
Powiedz ty mi, na którym wykresie ty widzisz, że złoto idzie up?highend pisze:soja i pszenica (szok!)
a szczególnie soja - sytuacja analogiczna jak na cukrze ostatnio. Myślałem, że Corn tak wystrzeli, a tu jednak soja....
To co - czas commodities L wraca do łask, indeksy idą w niełaskę (korelacja musi być), a złoto? Nadal jestem za up choć patrząc na srebro to głupieję jużAle nic to.
na żadnym. Czytam w myślach grubasa.Dadas pisze: Powiedz ty mi, na którym wykresie ty widzisz, że złoto idzie up?
to teraz lekka korekta pod opór na 97.88 - 97.95 , i dalej zjazd...roberttheus pisze:Co za bujanka na CAD jpy teraz znów w dol trzymam piramidę z sell mam nadzieje ze jeszcze skorekcimy nieco
Przynajmniej do 93
Co ty za farmazony sadzisz.highend pisze:na żadnym. Czytam w myślach grubasa.Dadas pisze: Powiedz ty mi, na którym wykresie ty widzisz, że złoto idzie up?
Złoto na razie nie idzie up, ale jako tako trzyma fason (poziomu 1200 nie przekroczyło)
Zobaczymy. Przecież obaj nie wiemy co zrobi rynek. Z wykresu oczywiście widać, że spadamy w przepaść.
Ale może ma być tak widać... Tak samo jak ma być widać na dax i sp500, że idziemy dalej UP.
Nikomu to nie przyszło do głowy?