HFT Brokers - nowy polski broker
Re: HFT Brokers - nowy polski broker
HFT posiada różne konta. Z tego co wiem to posiadają dwa konta w modelu STP. W jednym prowizja zaczyna się od 0,009% a w drugim 0,00225%. Spread od 0 pips, minimum lota 0.1.
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
Jak nie będzie mikrolotów i bardzo małej wpłaty na początek, to nie będzie konkurencją dla Armady.
Będą mieli mikroloty a za ile wpłaty i z jaką prowizją to się okaże jak wystartują.mareq pisze:Jak nie będzie mikrolotów i bardzo małej wpłaty na początek, to nie będzie konkurencją dla Armady.
0,00225% to to z depozytem > 5000zł?DanielFX pisze:HFT posiada różne konta. Z tego co wiem to posiadają dwa konta w modelu STP. W jednym prowizja zaczyna się od 0,009% a w drugim 0,00225%. Spread od 0 pips, minimum lota 0.1.
A kiedy w końcu mają zamiar to zrobić bo nie doczytałem?Będą mieli mikroloty a za ile wpłaty i z jaką prowizją to się okaże jak wystartują.
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'
Podobno do końca października tego roku ma toto ruszyć.
Czyli nie wiadomo konkretnie kiedy.Zatoichi pisze:Podobno do końca października tego roku ma toto ruszyć.
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'
mosek pisze:Czyli nie wiadomo konkretnie kiedy.Zatoichi pisze:Podobno do końca października tego roku ma toto ruszyć.
Cierpliwości

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Mają mikroloty ale konto w modelu Market NDD (No Dealing Desk).Zatoichi pisze:Będą mieli mikroloty a za ile wpłaty i z jaką prowizją to się okaże jak wystartują.mareq pisze:Jak nie będzie mikrolotów i bardzo małej wpłaty na początek, to nie będzie konkurencją dla Armady.0,00225% to to z depozytem > 5000zł?DanielFX pisze:HFT posiada różne konta. Z tego co wiem to posiadają dwa konta w modelu STP. W jednym prowizja zaczyna się od 0,009% a w drugim 0,00225%. Spread od 0 pips, minimum lota 0.1.
Jeśli chodzi o konto STP to min depozyt jest 3000 PLN.
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
-
- Gaduła
Start podobno planowany jest na 20 października
Re: Odp: HFT Brokers - nowy polski broker
Prowije zależne od obrotu.