Jak na razie nie narzekam - bardzo dobry kontakt - pewnie jeszcze mnie nie wciągnęli na "manualne" zarządzanie.Raikart pisze:Kolonmarcin, widzę że od dłuższego czasu grasz u fxsalt, więc raczej jesteś zadowolony z tego broka. Jaki jest ogólny kontakt z nimi, jak podchodzą do reklamcji, i ile czasu idzie kasa na konto ? i co ogólnie możesz powiedzieć na jego temat ?
jako iż mój brok tym czasowo zaprzestaję działalności od 10.10 2014. trzeba sie rozglądać

Co do innych brokerów - zastanawiałem się nad Ducascopy - ale jak na razie wszystko jest na etapie "projektu". Być może za jakiś czas - bo jak stare przysłowie mówi - jak coś działa dobrze to nie kombinuj
 .
.Przyznaję się bez bicia - dzisiaj dużo za dużo pocisnąłem - aż się trochę spociłem
 Ale będzie dobrze - musi być - mam zaufanie do wskazań mojej "wyroczni". A na poważnie - tylko longi dzisiaj mi się pokazywały. Wejście w najlepszym, możliwym miejscu - tak przynajmniej to aktualnie wygląda. Ale przejdźmy do konkretów.
 Ale będzie dobrze - musi być - mam zaufanie do wskazań mojej "wyroczni". A na poważnie - tylko longi dzisiaj mi się pokazywały. Wejście w najlepszym, możliwym miejscu - tak przynajmniej to aktualnie wygląda. Ale przejdźmy do konkretów.Jadę z Longami - dość dużo - wejścia praktycznie wszystkie w okolicach 2679x - większość już zamknięta z ręki - część leci dalej do TP na 27230.
Aż chce się żyć...

cdn...

ja teraz szukam sobie czegoś co na żywo pokazywałoby mi to co dzieje się na interwale H4, bez potrzeby przełączania się z interwału H1... ale poszukiwania kiepsko mi idą
 ja teraz szukam sobie czegoś co na żywo pokazywałoby mi to co dzieje się na interwale H4, bez potrzeby przełączania się z interwału H1... ale poszukiwania kiepsko mi idą