akurat kto kogo przejmuje to mało istotne w świetle tego, że chcą zakazać prawnie tego typu przejęćsanto pisze:@adk77 Akurat Abotta to by się przydało przejąć bo dostępność ich pasków to jakiś dramat .... zresztą jaka jest masa pseudo hurtowni skupujący paski z aptek i na handel do UK ... zobaczcie sobie po ile chodzą w UK glukometry XIDO które są u nas darmowe. Gdzieś widziałem grafikę że połowa FIRM to i tak unilever , J&J i jakieś spożywki
DayTrading: Czwartek 25.09.2014
Re: DayTrading: Czwartek 25.09.2014
usd/try jak dla mnie maximum osiągamy .... poprawić mnie proszę jak coś nie teges
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nauka nauka nauka....... 

Dzięki laranja. Faktycznie parę razy respektował, ale parę razy też zlewał go i szedł jak mu się podobałolaranja pisze:@tuvok, kurs parę razy respektował ten poziom po prostu, tutaj masz rysunek:
http://globtrex.com/uploads/tinymce/24w ... -SP500.JPG

Tak czy siak, jako dolna banda stanowi niezłe wsparcie co widać od 2 godzin.
Liczę na jakieś odreagowanie na koniec. Poza tym Nasdaq doszedł do dolnej bandy kanału na D1 co się jednocześnie pokryło z 38% zniesienia fibo. A więc wchodze z elką od 4007 tp: 4030 sl: 3995
-- Dodano: czw 25-09-2014, 21:14 --
Pamiętaj tylko, że po marubozu szanse na dalsze spadki / wzrosty są mniej więcej 50/50laranja pisze:No, już po 21, a chęci do odbicia brak, więc chyba marubozu się zapowiada i jutro może być kontynuacja na 50% sierpniowych wzrostów co najmniej.
A chłopaki z xPulsa myśleli, myśleli i wymyślili wreszcie dlaczego spada:
"Na rynku pojawiają się plotki że przecenie na Wall Street sprzyja wymuszona wyprzedaż aktywów przez jeden z hedge fundów. Który z hedge fundów? Nie wiadomo. Z jakiego powodu wymuszona? Także nie wiadomo. Jeśli to prawda, to co z tego wynika? Jeśli to prawda, to jest to argument do kupowania, bo takie wyprzedaże mogą wywołać tylko korekty, nie powinny raczej doprowadzić do powstania nowego trendu. Cóż…czekamy na na potwierdzenie tych plotek…"
Expect the Unexpected...
Ktoś wczoraj wspominał,że nie zawróci
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Pasjonat
idealnie, a co będzie się okażesanto pisze:usd/try jak dla mnie maximum osiągamy .... poprawić mnie proszę jak coś nie teges

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Pamiętam, pamiętam.tuvok pisze: Pamiętaj tylko, że po marubozu szanse na dalsze spadki / wzrosty są mniej więcej 50/50

Hehe.tuvok pisze:A chłopaki z xPulsa myśleli, myśleli i wymyślili wreszcie dlaczego spada:

Wszystko Ci tam krzyczy buysimon000111 pisze:idealnie, a co będzie się okażesanto pisze:usd/try jak dla mnie maximum osiągamy .... poprawić mnie proszę jak coś nie teges

Póki co to był max... Ale 3 kruki edka i 3 żołnierze dolara dają do myślenia.
Po czymś takim terend przyspiesza podobno...
-- Dodano: 25 wrz 2014, 20:37 --
Ten ktoś zniknal od kiedy Gold nie spada.tolak5 pisze:Ktoś wczoraj wspominał,że nie zawróci
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Heh, faktycznie, w journalu nadaje, ale tutaj cisza.highend pisze:Ten ktoś zniknal od kiedy Gold nie spada.