Póki co nikt z szanownego Towarzystwa nie śmie głośno prognozować upln powyżej 3,31 - nikomu to jeszcze jawnie nie przechodzi przez gardłokoks pisze:EURUSD trzy czarne kruki monthly, USDPLN trzej biali żołnierze monthly.. indeks dolarowy to samo.
![]()
![]()

Póki co nikt z szanownego Towarzystwa nie śmie głośno prognozować upln powyżej 3,31 - nikomu to jeszcze jawnie nie przechodzi przez gardłokoks pisze:EURUSD trzy czarne kruki monthly, USDPLN trzej biali żołnierze monthly.. indeks dolarowy to samo.
![]()
![]()
moim zdaniem istotna będzie czerwona kreska na wykresie sp. zejście poniżej może skierować sp na 1600as28 pisze:Dow Jonesa jeżeli jutro nie zatrzyma się na 16920 to bym widział 16300 na początek
http://www.mql5.com/en/charts/2410056/d ... markets-as
później kto wie 14000?
Mam dokładnie takie samo zdanie. Dodatkowo zarobiłem trochę na oil.wti, wyrysowałem kanał, ładnie się odbiła cena, wszedłem na buy z krótkim stopem i zobaczę czy mój kanał się sprawdzi...adk77 pisze:Sp mierzy się z dolną linią kanału spadkowego. Jak pęknie to 1940 też może być pikuś. teraz powinien się zrobić jakiś boczniak, a później dalej w dół.
na szampana za wcześnie,adk77 pisze:moim zdaniem istotna będzie czerwona kreska na wykresie sp. zejście poniżej może skierować sp na 1600as28 pisze:Dow Jonesa jeżeli jutro nie zatrzyma się na 16920 to bym widział 16300 na początek
http://www.mql5.com/en/charts/2410056/d ... markets-as
później kto wie 14000?
pisałem pare tygodni temu o możliwym teście 3,37 - 3,3874 (LT i max 2013) jako możliwym przy kontynuacji wodospadu edkaKazimierz S pisze:Póki co nikt z szanownego Towarzystwa nie śmie głośno prognozować upln powyżej 3,31 - nikomu to jeszcze jawnie nie przechodzi przez gardłokoks pisze:EURUSD trzy czarne kruki monthly, USDPLN trzej biali żołnierze monthly.. indeks dolarowy to samo.
![]()
![]()
![]()
.
Mnie też nieKazimierz S pisze:Póki co nikt z szanownego Towarzystwa nie śmie głośno prognozować upln powyżej 3,31 - nikomu to jeszcze jawnie nie przechodzi przez gardłokoks pisze:EURUSD trzy czarne kruki monthly, USDPLN trzej biali żołnierze monthly.. indeks dolarowy to samo.
![]()
![]()
![]()
.
To świetnie - bo na jednym z kont mam wciąż jednego longa po 3,37. Dodatkowo swapy już też sporo zjadłykoks pisze:pisałem pare tygodni temu o możliwym teście 3,37 - 3,3874 (LT i max 2013) jako możliwym przy kontynuacji wodospadu edkaKazimierz S pisze:Póki co nikt z szanownego Towarzystwa nie śmie głośno prognozować upln powyżej 3,31 - nikomu to jeszcze jawnie nie przechodzi przez gardłokoks pisze:EURUSD trzy czarne kruki monthly, USDPLN trzej biali żołnierze monthly.. indeks dolarowy to samo.
![]()
![]()
![]()
.