sonda na górze
Okolice chyba 5,44 to jakiś opór z kresekkrzychu171 pisze:Siema, mam 0.5 lata w Sell na GBP/PLN otwarte przy 5.30. Trochę się gorąco mi robi jak patrze na te wzrost na tej parze. Prośba do Was czy może ktoś wrzucić jakoś prognozę rozrysowana technicznie?
Jak dla mnie - szmaciany walor.krzychu171 pisze:Siema, mam 0.5 lata w Sell na GBP/PLN otwarte przy 5.30. Trochę się gorąco mi robi jak patrze na te wzrost na tej parze. Prośba do Was czy może ktoś wrzucić jakoś prognozę rozrysowana technicznie?
coś masz nie tak z kanałem (LT górna) - mi tam puknęli idealnie w linie i teraz raczej w dół.simon000111 pisze:USD/TRY źle to wygląda na spadki
Chyba, że zamkną w ciągu dwóch dni pod czarną
Pewny jesteś? patrz na index dolara, patrz na dane. Jeszcze jutro jakieś kiepskie info i dolar poleci.Dadas pisze:Popieram!lukpiasek pisze:jeszcze dziś zobaczysz 1199highend pisze:GOLD ! yeah! wybił spadkową LT.... kurrr.. jeszcze raz mi ktoś powie, ze gold będzie spadał. wrrrr....
a DAX to po prostu dawca kasy.... ustawiasz się i samo leci![]()
![]()
DAX robi falę C.... (liczone od szczytu 9900 od którego odbił w dół).
9500 spokojnie, a może i niżej.szanse 65%
ale to nie na dlugo tylko na korektehighend pisze:Apple może nie spada na dno (bo to porządna firma!) tylko dali d*** ostatnio. Brakuje im Steve'a Jobsa.
-- Dodano: 25 wrz 2014, 15:17 --
Nowy123 - jesteś gość z tym L na edka
korekty tak mająMatthew414 pisze:To chyba nie jest zwykła czapa ..... nie runeło by tak szybko