Jak popatrzysz na wykres indeksu PLN to już nie jest to taka ciekawostka. Jesteśmy na ważnym wsparciu od kilku dni, dlatego jest odreagowanie. Ale niewystarczająco silne, żeby USDPLN rosłojen-yy pisze:Ciekawostką jest siła złotego do euro
8 maja było high edka - zjechaliśmy 13 figur a eur/pln w tym samym miejscu
DayTrading: Czwartek 25.09.2014
Re: DayTrading: Czwartek 25.09.2014
Expect the Unexpected...
trend to trendsimon000111 pisze:Moim zdaniem USD jest już trochę przewartościowany na każdym crosie. Ale grać pod prąd to istne szaleństwo. Nastała era dolara ( ciekawe kiedy wyjdzie na jaw, że dolar to śmieć )
-- Dodano: 25 wrz 2014, 12:27 --
Moim zdaniem USD jest już trochę przewartościowany na każdym crosie. Ale grać pod prąd to istne szaleństwo. Nastała era dolara ( ciekawe kiedy wyjdzie na jaw, że dolar to śmieć )

DAX
Highend, niedawno pisałeś, że Twoim zdaniem na DAX w górę będzie tylko korekta, a później mocno w dół i Dadas chyba był podobnego zdania. Czy dalej tak uważacie, a jeśli tak to dlaczego (dlaczego spadki, a nie nowy szczyt i droga do 10000)?
Witajcie,
Posiada ktoś z Was konto w Armadzie? Zawieszają działalność i z tego co wiem zamykają wszystkie transakcje 10.X.br
Posiada ktoś z Was konto w Armadzie? Zawieszają działalność i z tego co wiem zamykają wszystkie transakcje 10.X.br
jest jak jest
Jen-yy co tu dziwnego , osłabienie PLN jest równe osłabieniu EUR.tuvok pisze:Jak popatrzysz na wykres indeksu PLN to już nie jest to taka ciekawostka. Jesteśmy na ważnym wsparciu od kilku dni, dlatego jest odreagowanie. Ale niewystarczająco silne, żeby USDPLN rosłojen-yy pisze:Ciekawostką jest siła złotego do euro
Usdpln cel min zrobiony , 3.303 może być
Swing
Re: DAX
Ja nic takiego nie twierdziłem.laranja pisze:Highend, niedawno pisałeś, że Twoim zdaniem na DAX w górę będzie tylko korekta, a później mocno w dół i Dadas chyba był podobnego zdania. Czy dalej tak uważacie, a jeśli tak to dlaczego (dlaczego spadki, a nie nowy szczyt i droga do 10000)?
Wklejam moje linie.
Na tę gałąź trendu wychodzi mi pułap 9767.
A na dziś, 9745
koks pisze:Jen-yy co tu dziwnego , osłabienie PLN jest równe osłabieniu EUR.tuvok pisze:Jak popatrzysz na wykres indeksu PLN to już nie jest to taka ciekawostka. Jesteśmy na ważnym wsparciu od kilku dni, dlatego jest odreagowanie. Ale niewystarczająco silne, żeby USDPLN rosłojen-yy pisze:Ciekawostką jest siła złotego do euro
Usdpln cel min zrobiony , 3.303 może być
W zeszłym roku w lipcu przy tym kursie edka byliśmy na 4,38
I nie pisałem że dziwne tylko ciekawe

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
W ramach przygotowań do rozszerzenia naszej działalności - uruchomienia nowej Spółki świadczącej szerszy zakres usług, czasowo zawieszamy prowadzenie rachunków dla Klientów z Polski. Na podstawie punktu 12.3 Terms and Conditions (http://www.armadamarkets.com/Docs/Armad ... itions.pdf) zaprzestaniemy świadczenia usług 10 października 2014 roku.pabloo83 pisze:Witajcie,
nie mam ale co zawieszja
-- Dodano: czw 25-09-2014, 13:23 --

-- Dodano: czw 25-09-2014, 13:25 --

-- Dodano: czw 25-09-2014, 13:26 --
czasowka wychodzi o 15 pl czasu
-- Dodano: czw 25-09-2014, 13:33 --
do tej opory powinni ruch zrobic

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie zapominaj że Rogalski to przedstawiciel brokera MM i może swoich klientów robić w ... aby ratować swoje pozycjetuvok pisze:Rogalski właściwie od tygodnia albo i lepiej pisze, że to już ostatnie podrygi dolara a ewentualne wybicie nowych maxów to będzie na 100% fałszywe wybicie, po którym zaraz wielka zwała nastąpi.MaciejWLKP pisze:szybko byś zaliczył tego sl, edek z elkami dla odważnych (ja bez pozycji jakby colukpiasek pisze: gdybym brał to sl 2700 naturalny poziom dla sl)
Rogalski z bosia tez pisał 2 dni temu że teraz korektasimon000111 pisze:TMS od tygodnia gada o odreagowaniu na edku
W sumie mądra strategia - wcześniej czy później nastąpi korekta na dolarze, więc będzie mógł napisać - a przecież od tygodnia mówiłem, że dolar spadnie![]()
![]()
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.