highend pisze:Dadas - ja po prostu patrzę długoterminowo, tak już mam (dlatego analizuję wykresy monthly i weekly), w DT co najwyżej z DAXem lubię poflirtować, ale edek nie bardzo..... A patrząc na wykres indexu dolara - co widzisz teraz?
DayTrading: Czwartek 25.09.2014
Re: DayTrading: Czwartek 25.09.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dzienkx.Dadas pisze:highend pisze:Dadas - ja po prostu patrzę długoterminowo, tak już mam (dlatego analizuję wykresy monthly i weekly), w DT co najwyżej z DAXem lubię poflirtować, ale edek nie bardzo..... A patrząc na wykres indexu dolara - co widzisz teraz?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
S&P500 tak jak dax https://www.tradingview.com/x/OC8aFyOk/
może dziś może jutro target i albo UP albo chwilowa konsola tak to widzę
może dziś może jutro target i albo UP albo chwilowa konsola tak to widzę
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- roberttheus
- Maniak
I co jen niezłe daje rade korekci ostro
windsurfing na falach trendu
Ciekawostką jest siła złotego do euro
8 maja było high edka - zjechaliśmy 13 figur a eur/pln w tym samym miejscu

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
pewnie jak przyjdzie na edku korekta to e/pln nadrobi ale nie zbyt dużo bo w tym czsie pewnie u/pln bedzie spadałjen-yy pisze:Ciekawostką jest siła złotego do euro
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

bo to nie euro i pln grają skrzypce tylko USD.jen-yy pisze:Ciekawostką jest siła złotego do euro
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

- roberttheus
- Maniak
Cadb jpy jest w strefie wykupienia duża szansa na spadki piramiduje w dol na tej parze i w gore zobaczymy co z tego będzie
windsurfing na falach trendu
-
- Pasjonat
Moim zdaniem USD jest już trochę przewartościowany na każdym crosie. Ale grać pod prąd to istne szaleństwo. Nastała era dolara ( ciekawe kiedy wyjdzie na jaw, że dolar to śmieć )
-- Dodano: 25 wrz 2014, 12:27 --
Moim zdaniem USD jest już trochę przewartościowany na każdym crosie. Ale grać pod prąd to istne szaleństwo. Nastała era dolara ( ciekawe kiedy wyjdzie na jaw, że dolar to śmieć )
-- Dodano: 25 wrz 2014, 12:27 --
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.