Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
wojtasek
Gaduła
Gaduła

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: wojtasek »

sekuds pisze:W LMAXie minimalna wplata to 10 000$.
O jedno zero za dużo; kiedyś chyba nawet była możliwość otwarcia konta
z depozytem 1.000 PLN (a nie równowartością 1.000 USD), ale nie jestem tego pewien.
Paczaj np. tutaj: http://fxmtf.pl/oferta/depozyt/
Bork, bork, bork! Swedish Chef

sekuds
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: sekuds »

wojtasek pisze:
sekuds pisze:W LMAXie minimalna wplata to 10 000$.
O jedno zero za dużo; kiedyś chyba nawet była możliwość otwarcia konta
z depozytem 1.000 PLN (a nie równowartością 1.000 USD), ale nie jestem tego pewien.
Paczaj np. tutaj: http://fxmtf.pl/oferta/depozyt/

Dzieki za info. Sadzilem, ze oficjalna strona LMAXa to lmax.com i tam zadawalem pytania. Mimo wszystko min. oczekiwany przez nich depozyt to za duza dla mnie :?

Awatar użytkownika
biotiq
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: biotiq »

Szybko działają :mrgreen:

Dostałem info od dukasa, że przydzielono mi nowego opiekuna (mimo, że wcześniej ta osoba też była przydzielona :lol: ). Oczywiście piszę to dla celów bardziej humorystycznych niż spiskowo-przypadkowych :roll:

No nic, trzeba się dostosować do obecnej sytuacji i dać się ponieść fantazji :d

Peace

sekuds
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: sekuds »

biotiq pisze:Szybko działają :mrgreen:

Dostałem info od dukasa, że przydzielono mi nowego opiekuna (mimo, że wcześniej ta osoba też była przydzielona :lol: ). Oczywiście piszę to dla celów bardziej humorystycznych niż spiskowo-przypadkowych :roll:

Peace

Czy oni maja jakis czat na ktorym mozna z nimi porozmawiac? W jaki sposob sie z nimi kontatkowales? Mail?

Czy moglbys powiedziec jaki jest minimalny depozyt u nich?

Awatar użytkownika
biotiq
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: biotiq »

sekuds pisze:
biotiq pisze:Szybko działają :mrgreen:

Peace

Czy oni maja jakis czat na ktorym mozna z nimi porozmawiac? W jaki sposob sie z nimi kontatkowales? Mail?

Czy moglbys powiedziec jaki jest minimalny depozyt u nich?
Wiesz, to forum jest bardzo drażliwe na punkcie reklamy/polecania... Sam miałem jazdę jakiś czas temu, ale gdybyś zwrócił uwagę na kolegę z forum o nazwie raposo (mam nadzieję, że nikt się tym razem nie urazi, bo NIE mam nic z tego/od tego oprócz dobrych intencji), to zmieniłoby postać rzeczy.

No dobra, wyślę Ci na priv linka i poczytasz sobie.

Peace

forexsowicz91
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexsowicz91 »

Info ze skrzynki pocztowej w MT4:
(W tytule wiadomości: "Ważna informacja dla polskich klientów")
Witamy,

Cieszymy się, że udało nam się zapewnić Państwu jedne z lepszych warunków handlowych na świecie. Dziękujemy za to, że jesteście naszymi Klientami.

W ramach przygotowań do rozszerzenia naszej działalności - uruchomienia nowej Spółki świadczącej szerszy zakres usług, czasowo zawieszamy prowadzenie rachunków dla Klientów z Polski. Na podstawie punktu 12.3 Terms and Conditions (http://www.armadamarkets.com/Docs/Armad ... itions.pdf) zaprzestaniemy świadczenia usług 10 października 2014 roku.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

sekuds pisze:Przykra sprawa z Armada.

Czy mozecie polecic jakiegos brokera o chocby zblizonych parametrach do Armady, gdzie minimualny depozyt nie przekracza 1000 zł? Na chwile obecna widze, ze Alior ma atrakcyjna oferte bez wplaty minimalnej.

W LMAXie minimalna wplata to 10 000$.
W mForex minimalna wpłata to 2000 zl. Po założeniu rachunku trzeba jeszcze z poziomu strony mforex założyć subkonto, na którym możesz grać mikrolotami.
Najlepiej zerknij na stronę http://forexclub.pl/brokerzy/ to Ci podpowiedzą co i gdzie.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
Zatoichi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Zatoichi »

MarioDM pisze:
sekuds pisze:Przykra sprawa z Armada.

Czy mozecie polecic jakiegos brokera o chocby zblizonych parametrach do Armady, gdzie minimualny depozyt nie przekracza 1000 zł? Na chwile obecna widze, ze Alior ma atrakcyjna oferte bez wplaty minimalnej.

W LMAXie minimalna wplata to 10 000$.
W mForex minimalna wpłata to 2000 zl. Po założeniu rachunku trzeba jeszcze z poziomu strony mforex założyć subkonto, na którym możesz grać mikrolotami.
Najlepiej zerknij na stronę http://forexclub.pl/brokerzy/ to Ci podpowiedzą co i gdzie.
zapomniałeś jeszcze dodać że dla takiego rachunku prowizja to 0,4% ... w jedną stronę ... :563:

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Min. depozyt w mForex 2000 PLN, kont z mikrolotami raczej nie będzie można już otworzyć ale czekamy jeszcze na oficjalną wiadomość. A nóż coś się zmieni...

LMAX - min. depozyt 5000 USD w standardzie, otwierając konto przez nas 1000 USD. Są mikroloty. Prowizję możemy negocjować w zależności od obrotu ;).

Co do nowego opiekuna w Dukascopy... Mail poszedł hurtowo więc spokojnie ;).

Pytałem Armada Markets o sytuację w której mamy dopisany bonus do konta jednak jeszcze nie spełniliśmy warunków. Oto odpowiedź:
Jeśli ktoś posiada na rachunku dopisany jakikolwiek bonus, a nie zrealizował do tej pory minimalnego obrotu, może wypłacić całość środków bez konieczności generowania dodatkowego obrotu.
Muszę przyznać, że całkiem miło ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

rafalz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: rafalz »

Podłączę się do tematu alternatywy dla Armady. Myślę,że przynajmniej jeżeli chodzi o spready to bardzo podobne warunki daje Exness. Mam tam od jakiegoś czasu demo i na głównych parach jest to oferta bardzo zbliżona. Jest również strona po polsku. Nie wiem natomiast jak z supportem.

ODPOWIEDZ