DayTrading: Czwartek 25.09.2014
Re: DayTrading: Czwartek 25.09.2014
od teraz możliwe że zmieni sie korelacja czyli edek w góre złoto w dół warto obserwować
-- Dodano: czw 25-09-2014, 9:21 --
9:20 EUR ECB President Draghi Speaks
idealny moment na punkt zwrotny edka bedzie na kogo zwalić jakby ostra zawrotka poszła
-- Dodano: czw 25-09-2014, 9:21 --
9:20 EUR ECB President Draghi Speaks
idealny moment na punkt zwrotny edka bedzie na kogo zwalić jakby ostra zawrotka poszła
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

-
- Pasjonat
Mario powie to, co każą mu chłopaki z banków.
Chfpln zachowuje się schematycznie, ost tydzeiń czasem 2 pod koniec mca frank nabiera siły
po pierwszym frank traci, szuka dna i od połowy mca znowu frank drożeje i tak w koło...biedni frankowcy 
Chfpln zachowuje się schematycznie, ost tydzeiń czasem 2 pod koniec mca frank nabiera siły

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
Siemka,
Widzę, jest urwanie chmury.
Tak jak pisałem ok. 23ciej, pada GOLD, ja zbieram.
Widzę, jest urwanie chmury.
Tak jak pisałem ok. 23ciej, pada GOLD, ja zbieram.
Co tam mario. Wszystko w rekach indeksu dolara.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Kabel już się wspina pod opcje, które pokazał Niemiaszek. Możliwe, że mamy do czynienia z ostrym wycinaniem sl przed dużym ruchem up.
The only way is up
mędrkowałem tak kiedyś jak Ty i wiesz co Ci powiemDadas pisze:Wszystko jest na wykresie.highend pisze:Co tam mario. Wszystko w rekach indeksu dolara.
Reszta, to zawracanie głowy!
Wystarczy tylko głównych wiadomości słuchać.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Daj spokój z analizowaniem chfpln hahanahhah, to nie ma sensu. Wiadomo dlaczego.Kazimierz S pisze:freakout pisze:jakaś gruba ryba szaleje na parach NZDładnie urwało bez żadnych danych
A tam ładnie, zrealizowało tylko pierwszy zasięg. Poza tym jestem tylko mały truteń, a nie gruba ryba
.
Na usd/pln ruszyliśmy na północ. chfpln pewnie chce przetestować LT od dołu, więc przynajmniej 3,283 na dolarze zobaczymy - choć podejrzewam, że do wtorku 30IX powąchamy może i nawet 3,301.
Usdpln cel 3.30 ale na 3.28x widzialnym male zatrzymanie, zobacz gdzie jest edek.[/quote]
"Wiadomo dlaczego" ???

Ja nie wiem dlaczego "nie ma sensu"??

A na przyklad dlatego, zemto szmaciany walor, na którym at nie ma żadnego znaczenia. Dlaczego? Bo eurpln i eurchf.
Teraz juz wiadomo?

Swing
- Matthew414
- Pasjonat
Edek gdzie kolejne wsparcie ? Oo
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

Już takim mnie Pan B stworzył i chyba pod tym względem się nie zmienię.lukpiasek pisze:mędrkowałem tak kiedyś jak Ty i wiesz co Ci powiemDadas pisze:Wszystko jest na wykresie.highend pisze:Co tam mario. Wszystko w rekach indeksu dolara.
Reszta, to zawracanie głowy!
Wystarczy tylko głównych wiadomości słuchać.gorsza od nie wiedzy jest tylko wiedza częściowa
Rozumiem twoje podejście.
Ja wiem, że wystarczy wykres, gdy umiesz z niego czytać rynek.
Np. wiem po zachowaniu ceny, że jakiś news się szykuje.
To wykres mi podpowiada, żeby zerknąć w kalendarz.
IOW, nie mam najmniejszego wpływu na to, co zrobi rynek, choćbym nie wiem jakie info miał o fundamentach.
Chyba, żebym znał sekretarkę Draghiego, lub Yellen-owej.
Pozatym, czytaj punkt pierwszy - wszystko jest na wykresie.
Na zupełnie nieprzewidziane wypadki jest SL.
I, w końcu, jestem świadomy na co się porywam i czytałem zastrzeżenia brokera.