DayTrading: Czwartek 25.09.2014
Re: DayTrading: Czwartek 25.09.2014
Coś Ujek słabo wygląda...
Panowie jak podchodzicie do Tradingu na parach z Jenem. Tradujecie na kilku parach jednoczesnie?? Ma sens otwieranie Longa np.na GBPJPY oraz USDJPY jeżeli strategia generuje sygnały??
http://nvst.pl/r/13160 odnosnie spadków na NZD. Tego nie było w kalendarzu chyba 

-
- Pasjonat
Ale co do edka to tego się nie spodziewałem
1.273 zaliczone
elkowicze rozwalcowani

elkowicze rozwalcowani
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
Ale walnelo!
Cos mi tu smierdzi......
-- Dodano: 25 wrz 2014, 08:00 --
Takie walniecia w przeszlosci oznaczaly zmiane kierunku. Czy i tym razem tak bedzie?
Cos mi tu smierdzi......

-- Dodano: 25 wrz 2014, 08:00 --
Takie walniecia w przeszlosci oznaczaly zmiane kierunku. Czy i tym razem tak bedzie?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
no to chyba mamy już low lowków na kilka dni co najmniej wsparcie powinno zadziałac
https://www.tradingview.com/x/nehF1C04/
https://www.tradingview.com/x/nehF1C04/
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

-
- Pasjonat
Korekta tak, pewnie będzie. O zmianie trendu można zapomnieć imo
a ty luk brales L w dolnej bandzie czerwonego prostokąta? Napisz gdzie masz w takim razie SL
a ty luk brales L w dolnej bandzie czerwonego prostokąta? Napisz gdzie masz w takim razie SL

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
a ni pół pozycji na edku nie mam jeszcze nadal tylko wróżeMaciejWLKP pisze:Korekta tak, pewnie będzie. O zmianie trendu można zapomnieć imo

ale to dla łapaczy noży takich jak ja ;p ale cóź jestem poubierany w inne takie i edka póki co obserwuje
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

10:20 Strefa Euro Przemówienie prezesa ECB Draghi
- Kazimierz S
- Pasjonat
"Wiadomo dlaczego" ???koks pisze:Daj spokój z analizowaniem chfpln hahanahhah, to nie ma sensu. Wiadomo dlaczego.Kazimierz S pisze:freakout pisze:jakaś gruba ryba szaleje na parach NZDładnie urwało bez żadnych danych
A tam ładnie, zrealizowało tylko pierwszy zasięg. Poza tym jestem tylko mały truteń, a nie gruba ryba
.
Na usd/pln ruszyliśmy na północ. chfpln pewnie chce przetestować LT od dołu, więc przynajmniej 3,283 na dolarze zobaczymy - choć podejrzewam, że do wtorku 30IX powąchamy może i nawet 3,301.
Usdpln cel 3.30 ale na 3.28x widzialnym male zatrzymanie, zobacz gdzie jest edek.

Ja nie wiem dlaczego "nie ma sensu"??

Miód kupuj tylko Polski.