Jeszcze ze 30 Pipsów powinno zrobić, może lepiej.freakout pisze:zerknij na D1pedro pisze:od 1.4502 wszedłem. zastanawiam się czy nie dołożyć cus... . poczekam jednak. Ale układ jest git wydaje się.Dadas pisze: Jeżeli jesteś w S, to trzymaj.
Pozatym, nic więcej.
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.mamy wypełnioną spadającą gwiazdę, a jeżeli EURAUD znajduje się w tak silnym trendzie wzrostowym to niewykluczone że jutro dalej jazda up
DayTrading: Środa 24.09.2014
Re: Odp: DayTrading: Środa 24.09.2014
Re: DayTrading: Środa 24.09.2014
sp500 moze tak prawe ramie i RGR na d1
Nowy123 pisze:sp500 moze tak prawe ramie i RGR na d1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- krzychu3_1989
- Pasjonat
a nie uważacie że wyciągają indeksy jeszcze pod wyniki funduszy za 3 kwartał żeby pokazać jakie stopy zwrotu mają co indywidualni się podczepią zanim porządna korekta będzie?
adk77 pisze:Nowy123 pisze:sp500 moze tak prawe ramie i RGR na d1
zaraz czapowidlo na jutro ten i durgi poziom do czapowania

-- Dodano: śr 24-09-2014, 21:00 --
drogi dolecfirema troche popsuje wyniki w dodatku znika qe tania gotoweczka do pompowanie bańkikrzychu3_1989 pisze:a nie uważacie że wyciągają indeksy jeszcze pod wyniki funduszy za 3 kwartał żeby pokazać jakie stopy zwrotu mają co indywidualni się podczepią zanim porządna korekta będzie?
Witam jak dla mnie zawracamypedro pisze:od 1.4502 wszedłem. zastanawiam się czy nie dołożyć cus... . poczekam jednak. Ale układ jest git wydaje się.Dadas pisze:Jeżeli jesteś w S, to trzymaj.pedro pisze:Ma ktoś jakieś ciekawe koncepcje na eurauda? ... Będę wdzięczny
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
Pozatym, nic więcej.
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
obyxhDog pisze:U mnie wynika, że koniec spadków na dziennym, tygodniowym i miesięcznym na pszenicy.highend pisze:pszenica może spaść na 400 (395), a soya na 770. Fakk.. tak wynika z miesięcznego wykresu.
może, ale nie musi. heh.

a DAX może podejść pod 9766 (przebita linia wsparcia - będzie zapewne oporem).... i tyle

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
dzięki Panowie... sam sobie już go na d1 zrobiłem... jestem lekko w szoku, bo się zrealizował 2.618 zasięgu głowy, z rgr'a na D1... w punkt, teraz jest cofka do ciekawej strefy SD... wszedłem very dobrze, też tak uważam...Dadas pisze:Jeszcze ze 30 Pipsów powinno zrobić, może lepiej.freakout pisze:
zerknij na D1mamy wypełnioną spadającą gwiazdę, a jeżeli EURAUD znajduje się w tak silnym trendzie wzrostowym to niewykluczone że jutro dalej jazda up
myślę jednak, że euraud dalej w dół, na D1 odbili od średnich mocno, poza tym ta strefa, poza tym fibo, i aud się coś poumacnia z powrotem : )
euraud D1: https://www.tradingview.com/x/QwbBJyPY/

Ostatnio zmieniony 24 wrz 2014, 21:08 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
edek dopiero odbije na poziomie 0,001 za dolara. może być?zastapmnie pisze:patrząc na niemrawość tych odbić na edku, spodziewać się należy najmniej 1,2760, może 1,2750, a kto wie, czy i nie 1,2720-1,2700

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami