Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
W tym kraju jest burdel większy niż w Bangladeszu!
Może od razu niech otworzą polski oddział Armady w Estonii.
Może od razu niech otworzą polski oddział Armady w Estonii.
Ale lipa
(tez dostalem).... Poważnie nie mam za bardzo alternatywy dla armady. Broker cudo i totalnie sobie nie wyobrażam współpracować z kims innym.
Do admirala na pewno nie wrócę po tym jak potraktowali mnie rekwotem za rekwotem...
Bossa cholernie wielkie spready...
Do TMS jakos sie nie przekonalem.
Alior również mnie nie urzekł.
O XTB wspominal nie będę...
Pozostaje mforex.
Oby wrócili jak najszybciej. Poki co trzymam pozycje do samego konca.
pozdrawiam
chory kraj....

Do admirala na pewno nie wrócę po tym jak potraktowali mnie rekwotem za rekwotem...
Pozostaje mforex.
pozdrawiam
chory kraj....
no cóż, do mnie również dotarł ten nieszczęsny mail... wielka szkoda bo broker jest naprawdę dobry i póki co nie mam mu nic do zarzucenia, no i widocznie komuś ich działalność bardzo się nie spodobała...
trzeba szukać jakiejś alternatywy - albo przenieść się do "IC Markets" który ma bardzo podobne warunki, albo czekać na otwarcie "HFT Brokers"... chyba że w międzyczasie znajdzie się coś lepszego 
mam nadzieję że Armada szybko upora się z bieżącymi problemami i do końca tego roku wznowi swoją działalność w naszym kraju... a nieuczciwej konkurencji kij w oko

mam nadzieję że Armada szybko upora się z bieżącymi problemami i do końca tego roku wznowi swoją działalność w naszym kraju... a nieuczciwej konkurencji kij w oko

A Dukascopy ?EFFECTIVE pisze:Ale lipa(tez dostalem).... Poważnie nie mam za bardzo alternatywy dla armady. Broker cudo i totalnie sobie nie wyobrażam współpracować z kims innym.
Pozostaje mforex.
pozdrawiam
chory kraj....
- silveRbull
- Pasjonat
Witam
No niestety, Armada poniekąd sama sobie jest winna. Kto otwiera biznes bez stosownych pozwoleń...? To jak sprzedawanie alkoholu be licencji....! Szkoda, bo to naprawdę świetny broker....
Pozdrawiam
No niestety, Armada poniekąd sama sobie jest winna. Kto otwiera biznes bez stosownych pozwoleń...? To jak sprzedawanie alkoholu be licencji....! Szkoda, bo to naprawdę świetny broker....
Pozdrawiam
Nie chciałbym wylądować w sądzie za jakieś pomówienia, bo takich rozmów nie mam nagranych (a szkoda, od teraz nagrywam wszystkie rozmowy przychodzące), ale byli to bardzo znani brokerzy...
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Pisałem to już parę miesięcy temu w tym wątku ale chyba nikt nie czytał lub nie chciał dopuścić do siebie tej informacji więc powtórzę głośniej.
Od przynajmniej kwietnia Armada nie otwierała rachunków klientom z UK.
http://forex-nawigator.biz/forum/armada ... ml#p674788
Dostałem wtedy informacje że potrwa to góra 2-3 miesiące, no i z tego co wiem nic się nie zmieniło a mamy wrzesień.
Dla mnie już wtedy było pewne że kasy tam nie wpłacę.
Ale narzekajmy na naszych urzędników i konkurencję. Pewnie oni też spowodowali że w UK już od dawna nie obsługują klientów.

Od przynajmniej kwietnia Armada nie otwierała rachunków klientom z UK.
http://forex-nawigator.biz/forum/armada ... ml#p674788
Dostałem wtedy informacje że potrwa to góra 2-3 miesiące, no i z tego co wiem nic się nie zmieniło a mamy wrzesień.
Dla mnie już wtedy było pewne że kasy tam nie wpłacę.
Ale narzekajmy na naszych urzędników i konkurencję. Pewnie oni też spowodowali że w UK już od dawna nie obsługują klientów.

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Co myslicie o LMAX ?
Armada korzysta(la) z plynnosci LMAxa. Spready wydaja sie tez byc na +
Armada korzysta(la) z plynnosci LMAxa. Spready wydaja sie tez byc na +
Przykra sprawa z Armada.
Czy mozecie polecic jakiegos brokera o chocby zblizonych parametrach do Armady, gdzie minimualny depozyt nie przekracza 1000 zł? Na chwile obecna widze, ze Alior ma atrakcyjna oferte bez wplaty minimalnej.
W LMAXie minimalna wplata to 10 000$.
Czy mozecie polecic jakiegos brokera o chocby zblizonych parametrach do Armady, gdzie minimualny depozyt nie przekracza 1000 zł? Na chwile obecna widze, ze Alior ma atrakcyjna oferte bez wplaty minimalnej.
- denaturaton
- Stały bywalec
Alior nie ma microlotów, no i nie ma mt4sekuds pisze:Przykra sprawa z Armada.
Też mam podobny dylemat.
Jak komuś nie zależy na mt4 to chyba dukascopy europe ....