simson3 pisze:Wszystko pięknie ale co z ujkiem ?jak myślicie ?
a co tu dużo kombinowac... flaga i trójkąt na h1 - pojdzie góra z flagi to wbijasz w L, wyjdziemy dołem z trójkąta - soczyste S - cała filozofia... akcja - reakcja i tyle
simson3 pisze:Wszystko pięknie ale co z ujkiem ?jak myślicie ?
Ale im się wydaje, że ty prognozujesz.atlanticos pisze:simson3 pisze:Wszystko pięknie ale co z ujkiem ?jak myślicie ?
a co tu dużo kombinowac... flaga i trójkąt na h1 - pojdzie góra z flagi to wbijasz w L, wyjdziemy dołem z trójkąta - soczyste S - cała filozofia... akcja - reakcja i tyle
na razie wybił i wrócił wewnątrz flagi od góry -atlanticos pisze:simson3 pisze:Wszystko pięknie ale co z ujkiem ?jak myślicie ?
Ale to nie ma żadnego znaczenia.adk77 pisze:na razie wybił i wrócił wewnątrz flagi od góry -atlanticos pisze:simson3 pisze:Wszystko pięknie ale co z ujkiem ?jak myślicie ?
Dzięki za komentarz. I jak? Wszedłeś? Na SP500 był retest dołka, DAX jest mocniejszy. Ewentualnie przebicie jakiego poziomu oznacza dla Ciebie L?Dadas pisze:Właśnie to próbuję tutaj przekazać. [...]laranja pisze: Jak widzisz DAXa?
nie czepiaj się atlanicosa, on tu jest najlepszy w prognozowaniuDadas pisze:Ale im się wydaje, że ty prognozujesz.atlanticos pisze:simson3 pisze:Wszystko pięknie ale co z ujkiem ?jak myślicie ?
Znowu nie jesteśmy na tej samej stronie.laranja pisze:Dzięki za komentarz. I jak? Wszedłeś? Na SP500 był retest dołka, DAX jest mocniejszy. Ewentualnie przebicie jakiego poziomu oznacza dla Ciebie L?Dadas pisze:Właśnie to próbuję tutaj przekazać. [...]laranja pisze: Jak widzisz DAXa?
Ja się go wcale nie czepiam.as28 pisze:nie czepiaj się atlanicosa, on tu jest najlepszy w prognozowaniuDadas pisze:Ale im się wydaje, że ty prognozujesz.atlanticos pisze: a co tu dużo kombinowac... flaga i trójkąt na h1 - pojdzie góra z flagi to wbijasz w L, wyjdziemy dołem z trójkąta - soczyste S - cała filozofia... akcja - reakcja i tyle![]()
jeżeli chcesz to powiem, że ty jesteś najlepszy w programowaniu