Obstawiałem dołek 480 i jednak zeszło niżej ale korekta chyba blisko ... Jednak to co pisałem 2 miesiące temu było najbardziej trafne - lepiej poczekać do października , listopada i wtedy pod prognozy zasiewów cos zagrać na wzrostyhighend pisze:teraz czekamy na wzrosty na zbożach.
pszenica low: 468
soya low: 930 (czy jakoś tak). Rexex - spec od pszenicy potwierdzi?![]()
![]()
Coś czuję, że będzie ostro jak się skończą żniwa i się okaże ile naprawdę jest tego w magazynach.
Najpóźniej w sylwestra, kiedy jest już finalny raport WASDE.
DayTrading: Środa 24.09.2014
Re: DayTrading: Środa 24.09.2014
Pszenica dołek był na 468 myślę. Teraz kierunek północrexex pisze: Obstawiałem dołek 480 i jednak zeszło niżej ale korekta chyba blisko ... Jednak to co pisałem 2 miesiące temu było najbardziej trafne - lepiej poczekać do października , listopada i wtedy pod prognozy zasiewów cos zagrać na wzrosty

Jak z doświadczenia wygląda listopad/grudzień? są wtedy finalne raporty
-- Dodano: 24 wrz 2014, 12:58 --
proszę, widzisz który to? ten szeroki... puknie cena w 9670 i w dół. Na tym wykresie dax jest przesuniety o około 10 punktów w dół - markets.com ma inne notowaniaMexB. pisze:highend pisze:
DAX po prostu odbił od dolnej bandy kanału spadkowego i dlatego jest UP.
górna banda jest na 9680-9700.... i dopiero jak to przebije to bym się martwił o dalsze spadki....
Czy możesz pokazać jak wyrysowałeś ten kanał, bo coś mi nie pasuje...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Na tym twoim wykresie daxa świetnie też widać ORGRa, który się utworzył. A więc dzisiaj jednak wzrosty, co najmniej do okolic 9700, później zobaczymy jak kanał wytrzymahighend pisze:
proszę, widzisz który to? ten szeroki... puknie cena w 9670 i w dół. Na tym wykresie dax jest przesuniety o około 10 punktów w dół - markets.com ma inne notowania
Expect the Unexpected...
mowielm z rana szykowac USD JPY bo bedzie wyciagano 

To by się zgadzało z linią SSA z ichimoku, która wyznacza poziom 9675, widoczne na wykresie, który wrzuciłem. Zobaczymy co będzie. Narazie się wspina mozolnie.highend pisze:Pszenica dołek był na 468 myślę. Teraz kierunek północrexex pisze: Obstawiałem dołek 480 i jednak zeszło niżej ale korekta chyba blisko ... Jednak to co pisałem 2 miesiące temu było najbardziej trafne - lepiej poczekać do października , listopada i wtedy pod prognozy zasiewów cos zagrać na wzrosty
proszę, widzisz który to? ten szeroki... puknie cena w 9670 i w dół. Na tym wykresie dax jest przesuniety o około 10 punktów w dół - markets.com ma inne notowaniaMexB. pisze:highend pisze:
górna banda jest na 9680-9700.... i dopiero jak to przebije to bym się martwił o dalsze spadki....
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Re: Odp: DayTrading: Środa 24.09.2014
oj edek nie chce dojsc do 1.28 nie ma co czekac 2 tluste L Dzis WP Mario jednoznacznie stwirdzil nie ma mandatu NAQE
Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
Tak, tak, wlasnie sobie taki tez wyrysowalemhighend pisze:Pszenica dołek był na 468 myślę. Teraz kierunek północrexex pisze: Obstawiałem dołek 480 i jednak zeszło niżej ale korekta chyba blisko ... Jednak to co pisałem 2 miesiące temu było najbardziej trafne - lepiej poczekać do października , listopada i wtedy pod prognozy zasiewów cos zagrać na wzrosty

RGR widac, to fakt.
Bądź cierpliwy.
ujek powoli zbliża się do oporu na 108,80-90. jak go nie pokona to duża szansa znowu na jazdę w dół, a tam 108,50-60 do przełamania. wahadełko się zawęża.
I jeszcze odszumiony jak dla mnie piekny rgr na SP500. Wymowa ostatnich świec pokazuje w którą stronę teraz zmierzamy, czyli UP utworzyć drugie ramię.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
jest orgr, utworzony od dolnej bandy.... up do 9670 gdzieś max i w dół.tuvok pisze:Na tym twoim wykresie daxa świetnie też widać ORGRa, który się utworzył. A więc dzisiaj jednak wzrosty, co najmniej do okolic 9700, później zobaczymy jak kanał wytrzymahighend pisze:
proszę, widzisz który to? ten szeroki... puknie cena w 9670 i w dół. Na tym wykresie dax jest przesuniety o około 10 punktów w dół - markets.com ma inne notowania
a jak kanał puści, no to w górę oczywiście

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami