Niviti pisze:Witam, wie ktoś może gdzie moge znaleść jakiś skrypt, który będzie zaznaczał mi konkretne set-upy na wykresie ? chodzi o układ świec 1 wzrostowa 2 większa od 1 i 3 mniejsza od 2 i drugi układ 1 świeca spadkowa 2 mniejsza od 1 i 3 większa od 2 ? Chodzi mi głównie o taki efekt jaki jest na załączniku na którym mam wszystkie set-upy zaznaczone strzałkami, da się coś z tym zrobić żebym nie musiał robić tego ręcznie ?
Pytanie do obywatela Dadas: Czy miałbyś ochotę i czas na modernizację wskaźnika "bolli toucher + email alert.mq4".
a konkretnie:
1. do treści powiadomienia dodać jaka to będzie waluta,
2. możliwość określenia trendu(ręcznie, Only short, only BUY - tak jak jest możliwość w EA), np.: zakładam trend spadkowy; powiadomienie przychodzi w momencie dotknięcia tylko górnej wstęgi, w trendzie wzrostowym aktywna wstęga dolna?
Może jest ktoś jeszcze na siłach? Ktoś ma taki wskaźnik?
Pozdrawiam
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
belzebub pisze:Pytanie do obywatela Dadas: Czy miałbyś ochotę i czas na modernizację wskaźnika "bolli toucher + email alert.mq4".
a konkretnie:
2. możliwość określenia trendu(ręcznie, Only short, only BUY - tak jak jest możliwość w EA), np.: zakładam trend spadkowy; powiadomienie przychodzi w momencie dotknięcia tylko górnej wstęgi, w trendzie wzrostowym aktywna wstęga dolna?
Pozdrawiam
Mówisz i masz!
bolli toucher + email alert + direction.mq4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
belzebub pisze:Pytanie do obywatela Dadas: Czy miałbyś ochotę i czas na modernizację wskaźnika "bolli toucher + email alert.mq4".
a konkretnie:
Pozdrawiam
Mówisz i masz!
wielkie dzięki, ułatwi mi to ogarniecie wykresów
na szybko sprawdziłem , działa, śle co trzeba. Pozdrawiam.
As7 pisze:Hejka. Ma ktoś może skrypcik do Mt4 który pokazuje gdzieś z boku czy to w ramce czy tylko jako tekst sumę wszystkich SL na danym instrumencie i TP ?
Indyk:
luktom pipsometer.mq4
sorry Dadas... ale się żle wyraziłem. Bo ty mi dałeś skrypcik co sumuje ile mam Sl ustawionych np. 7 na 7 pozycji. A mi chodziło o sumę kwoty którą ryzykuje jak SL bd osiągnięte. np -300zł i np Tp +500zł
As7 pisze:Hejka. Ma ktoś może skrypcik do Mt4 który pokazuje gdzieś z boku czy to w ramce czy tylko jako tekst sumę wszystkich SL na danym instrumencie i TP ?
Indyk:
luktom pipsometer.mq4
sorry Dadas... ale się żle wyraziłem. Bo ty mi dałeś skrypcik co sumuje ile mam Sl ustawionych np. 7 na 7 pozycji. A mi chodziło o sumę kwoty którą ryzykuje jak SL bd osiągnięte. np -300zł i np Tp +500zł
Czasami po prostu jest to żmudne w liczeniu ;/
Basket_Stats.mq4
basketExposure_v1.6.3.rar
Może to?
a konkretnie:
Pozdrawiam
Mówisz i masz!
HMMM, chyba sie pośpieszyłem na e-mail przychodzą właściwe wiadomości(zgodne z założeniami), a treść sms'a to: " Bollinger toucher" /// można to jeszcze zmodyfikować aby sms' był treścią e-maila??? coś sie chyba zamotałem i złe wskaźniki skojarzyłem co do treści sms'a
HMMM, chyba sie pośpieszyłem na e-mail przychodzą właściwe wiadomości(zgodne z założeniami), a treść sms'a to: " Bollinger toucher" /// można to jeszcze zmodyfikować aby sms' był treścią e-mail??? coś sie chyba zamotałem i złe wskaźniki skojarzyłem co do tresci sms'a:roll:
Ale ten wskaźnik nie wysyła SMS-a, tylko email.
We wskaźniku nie ma jakiegoś szczególnego formatowania wiadomości.
Wprowadziłem drobną zmianę, ale nie wiem jakby ona miała być istotna?