DayTrading: Wtorek 23.09.2014
Re: DayTrading: Wtorek 23.09.2014
A poza tym Dadas, to nie ty mi ostatnio tłumaczyłes jak działa marubozu? Jak się DAX zamknie tak jak teraz to właśnie będziemy mieli tą sytuację
Expect the Unexpected...
up na dax, ale TP jednak niżej.... 9660.... wiecej mu nie daje. Oczywiscie nie wiem 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
przeceniasz 186 zobacz ktora fala jesthighend pisze:Tymczasem rzeznik chce isc chyba na 186?
Czy to co teraz robi to up fali 5tej?
Liczac jedynke od 169.300
Na xPulsie piszą, że te spadki to m.in. przez naloty na dżihadystów w Syrii.
tak tylko strzeliłemNowy123 pisze:przeceniasz 186 zobacz ktora fala jesthighend pisze:Tymczasem rzeznik chce isc chyba na 186?
Czy to co teraz robi to up fali 5tej?
Liczac jedynke od 169.300

a tak serio to wychodzi mi 182.00 - lepiej nawet 181.900, bardziej realne?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Na xPulsie zawsze mają jakieś "mądre" wytłumaczenie dlaczego ich wcześniejsza AT się nie sprawdzalaranja pisze:Na xPulsie piszą, że te spadki to m.in. przez naloty na dżihadystów w Syrii.

Jakby nie naloty to by co innego znaleźli, np. Dax spada bo Niemcy przegrali w siatkę
Expect the Unexpected...
pierdziela glupoty naloty juz od dawna prowadzone sa hahahlaranja pisze:Na xPulsie piszą, że te spadki to m.in. przez naloty na dżihadystów w Syrii.
Przecież wrzuciłem H1. Tylko wy jacyś w gorącej wodzie kąpani jesteście.tuvok pisze:A poza tym Dadas, to nie ty mi ostatnio tłumaczyłes jak działa marubozu? Jak się DAX zamknie tak jak teraz to właśnie będziemy mieli tą sytuację
Już się odbiło? Gdzie? Na jakim Tf?
Bo na H1 nie widzę nawet, żeby trend się krzyżował.
To gdzie tu teraz mowa o L?
A już pisałem, że highend scalpuje wykres tickowy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zgadza się, zwariowałeś do reszty z tym dolarem.highend pisze:Z czystej ciekawosci wlazlem na bitcoina.
I zwariowalem. Wystarczy na m5
Sami zobaczcie.
Kolejny dowod ze usd zleci.
Swing
Mowa o potencjalnym L jutro jeśli dzisiaj zamknie się czarnym marubozuDadas pisze:Przecież wrzuciłem H1. Tylko wy jacyś w gorącej wodzie kąpani jesteście.tuvok pisze:A poza tym Dadas, to nie ty mi ostatnio tłumaczyłes jak działa marubozu? Jak się DAX zamknie tak jak teraz to właśnie będziemy mieli tą sytuację
Już się odbiło? Gdzie? Na jakim Tf?
Bo na H1 nie widzę nawet, żeby trend się krzyżował.
To gdzie tu teraz mowa o L?
A już pisałem, że highend scalpuje wykres tickowy.
Expect the Unexpected...