Bo prostota jest najważniejsza.
Jakby to się sprawdziło, to na złocie jest okazja życia

I nie tylko tutaj, także na fizycznym złocie. Kupować, bo na na wojnie tylko złotem zapłacicie... za jedzenie, za cokolwiek.
na tą kawę też uważaj bo rgr czuwająhighend pisze:Gold monthly.
Jakby to się sprawdziło, to na złocie jest okazja życia![]()
![]()
![]()
I nie tylko tutaj, także na fizycznym złocie. Kupować, bo na na wojnie tylko złotem zapłacicie... za jedzenie, za cokolwiek.
kto jeszcze uważa, że złoto to mina stulecia?lukpiasek pisze:na tą kawę też uważaj bo rgr czuwająhighend pisze:Gold monthly.
Jakby to się sprawdziło, to na złocie jest okazja życia![]()
![]()
![]()
a na złoto nie nakręcaj bo to mina stulecia
Tu masz odp na swoje pytanie.simon000111 pisze:dobre pytanie kupował ktoś złoto fizyczne i może napisać jak to jest przy sprzedaży ? Mennica ma obowiązek kupna ? Czy jak ma ochotę kupić to kupi a jak cena jest za wysoka to nie musi kupić?
Wszedłem i wyszedłem, bezpiecznie, a potem poszedłem.tuvok pisze:I co, wszedłeś?Dadas pisze:Dla mnie, dopiero teraz jest ew. wejście w L, pod warunkiem małej cofki (DAX).
Maaaniekmw pisze:highend
Komu sprzedaz zloto jak bedzie wojna? Albo czy sprzedaz za tyle za ile kupiles? Takie rzeczy ciezko uplynnia sie podczas takich katastrof.
To co najbardziej sie przyda podczas wojny to umiejetnosci wlasne i kawalek swojej ziemi. Do tego troche narzedzi, a jakbys chcial handlowac i zarabiac pieniadze to chyba najlepiej oplaca sie pedzic bimber i sprzedawac go hehe;)
Ja bym nie przecenial roli zlota podczas wojny.
Pzdr.
p.s. czekamy na wypelnienie rgr na m15 na gold. H4 mowi jasno o spadkach.
Tu masz odp na swoje pytanie.simon000111 pisze:dobre pytanie kupował ktoś złoto fizyczne i może napisać jak to jest przy sprzedaży ? Mennica ma obowiązek kupna ? Czy jak ma ochotę kupić to kupi a jak cena jest za wysoka to nie musi kupić?
http://inwestycje.mennica.com.pl/uslugi ... dkupienia/