DayTrading: Wtorek 23.09.2014
Re: DayTrading: Wtorek 23.09.2014
dax by wychodziło korekta coś a'la 2011 rok. Bynajmniej nie krach jak w 2007.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
To jakaś nowatorska metoda AT? Bo nie słyszałem o niczym takim jak rysowanie fibo, żeby się 50% pokryło z linią szyihighend pisze: Weźcie ten RGR na weekly i zróbcie FIBO tak, aby 50% fibo było na linii szyi.
Mi wyszedł spadek na 7700.
Jak się sprawdzi i kupisz Teslę to opatentuj tą metodę rysowania fibo na RGRhighend pisze: Jak się sprawdzi to sobie kupię za to Teslę

Expect the Unexpected...
Póki my żyjemy!dziad pisze:...Dadas pisze:Mam 54 roków na karku.jen-yy pisze: Oj Dadas, żeby to takie było proste![]()
Ty myslisz, że to tak prosto jak na forexie, że zawsze idze na wschód
30 lat małżeństwa i dorosłą córkę.
Czytając Twój Dziennik , Twoje wpisy pełne pasji i energii byłem przekonany że masz najwyżej 20 kilka latek.pzdr d....

- Loose_wawa
- Gaduła
Ja nie handluję w longtermie głównie wychwytuje pullback-i ale dziś coś się przejechałem. Liczę jednak na jakieś pociągnięcie kursu w okolice 9660-9670 i wtedy dalszą korektę. Praktycznie dzisiaj i wczoraj indeks wykonał całą pracę która zajęła cały tydzień w okresie od 8-12 września!!
Tuvok, pomyśl, przecież rysujesz 1:1, to nie możesz narzędzia Fibo użyć?tuvok pisze:To jakaś nowatorska metoda AT? Bo nie słyszałem o niczym takim jak rysowanie fibo, żeby się 50% pokryło z linią szyihighend pisze: Weźcie ten RGR na weekly i zróbcie FIBO tak, aby 50% fibo było na linii szyi.
Jak się sprawdzi i kupisz Teslę to opatentuj tą metodę rysowania fibo na RGRhighend pisze: Jak się sprawdzi to sobie kupię za to Teslę
Highend załapał, brawo!
jeszcze DAX: weźcie sobie RGR na weekly z 2007 roku. I taki pinbarek na prawym ramieniu (taki cycek
).... wygląda niemal identycznie jak RGR na monthly teraz.... 

nie dojada do nasptenego fibo na edu podciagnatroche SP500a za nim USD JPY jaby JAPANY ne mialy wolnego toby w nocy U J zjechali mocniej
Dadas mnie pochwalił
piekło zamarzło 
to teraz liczymy na pullback na DAX i pakujemy S. Wszyscy się zgadzają? A to niedobrze, bo może być odwrotnie

to teraz liczymy na pullback na DAX i pakujemy S. Wszyscy się zgadzają? A to niedobrze, bo może być odwrotnie

Na D1, to się spadki jeszcze nie zaczęły.highend pisze:jeszcze DAX: weźcie sobie RGR na weekly z 2007 roku. I taki pinbarek na prawym ramieniu (taki cycek).... wygląda niemal identycznie jak RGR na monthly teraz....
Dopiero trend jest dziś negowany.
Typowy scenariusz, to retrace do góry, RGR tak jak highend pisze.
Potem spadki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fakt, już teraz łapie o co mu chodziło. Ale użyłbym do tego celu wielu prosszych narzędzi niż fibo.Dadas pisze:Tuvok, pomyśl, przecież rysujesz 1:1, to nie możesz narzędzia Fibo użyć?tuvok pisze:To jakaś nowatorska metoda AT? Bo nie słyszałem o niczym takim jak rysowanie fibo, żeby się 50% pokryło z linią szyihighend pisze: Weźcie ten RGR na weekly i zróbcie FIBO tak, aby 50% fibo było na linii szyi.
Highend załapał, brawo!
To tak jakby używać śrubokręta do tego, żeby zmierzyć odległość - da się, ale po co skoro są dedykowane narzędzia do mierzenia
Expect the Unexpected...