DayTrading: Poniedziałek 22.09.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.09.2014
zarówno soja jak i pszenica puknęły w linię wsparcia (podobną wyrysowałem na goldzie, srebrze) i natychmiast od niej odbiły.... Ciekawe czy te linie mają znaczenie. Póki co wszystkie są nad.
index dolara przebije 85 ? jeśli nie... no to poleci na 82-83. Wtedy wiadomo co będzie.
to dlatego usd/pln nie rośnie bardziej.
index dolara przebije 85 ? jeśli nie... no to poleci na 82-83. Wtedy wiadomo co będzie.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Gaduła
Jak mozesz wrzuć wykres pszenicyhighend pisze:zarówno soja jak i pszenica puknęły w linię wsparcia (podobną wyrysowałem na goldzie, srebrze) i natychmiast od niej odbiły.... Ciekawe czy te linie mają znaczenie. Póki co wszystkie są nad.
kurde chyba jednak test poziomu e/u 1.2750 to tylko kwestia czasu macie racje
mario nie nawojował dziś wiec odpuszczam go sobie
e/u poczekamy jeszcze https://www.tradingview.com/x/1KpeOHxL/

e/u poczekamy jeszcze https://www.tradingview.com/x/1KpeOHxL/
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

edek mi puknął w jeszcze jedną linię na swoim daily low....
kurr.. to musi coś znaczyć.
wszystkie instrumenty: gold, silver, pszenica, soja i teraz edek - puknęły sobie w pewne linie i mocno odbiły od nich....
bardzo ciekawe co dalej....
edit: a jak tam kupowanie (?) alibaby? normalnie miał o być wejście roku i co?
zarobili Ci co od razu sprzedali na otwarciu
kurr.. to musi coś znaczyć.
wszystkie instrumenty: gold, silver, pszenica, soja i teraz edek - puknęły sobie w pewne linie i mocno odbiły od nich....
edit: a jak tam kupowanie (?) alibaby? normalnie miał o być wejście roku i co?

zarobili Ci co od razu sprzedali na otwarciu

Zrozumże, człowieku, że to oznacza, że trend może się odwrócić, albo nie!!!highend pisze: wszystkie instrumenty: gold, silver, pszenica, soja i teraz edek - puknęły sobie w pewne linie i mocno odbiły od nich....
Żadna linia, żaden poziom, żadna cena nic nie znaczy, dopóki rynek nie potwierdzi jej!
ALIBABA PANOWIE ALIBABA
WCZORAJ UPALONY PRZEWIDZIAŁEM SPADEK GDYBYM Z RANA MIAŁ PIENIADZE NA KONCIIE .. 300+PIPSÓW
SLEDZI KTOS POCZYNANIA TEJ FIRMY?
CHCE SIE WYMIENIC SPOSTRZEZENIAMI?
czego chca wlasciciele?
jak najwiekszego kursu
czego chce konkurencja?
kogo jest wiecej?
do tego dochodzi to.
Alibaba said that its underwriters bought an additional 48 million shares from the company at the IPO price of $68 each. Including the “greenshoe,” Alibaba was able to surpass the current IPO record held by Agricultural Bank of China Ltd.’s $22.1 billion sale in 2010.
tak ze BUY
WCZORAJ UPALONY PRZEWIDZIAŁEM SPADEK GDYBYM Z RANA MIAŁ PIENIADZE NA KONCIIE .. 300+PIPSÓW

SLEDZI KTOS POCZYNANIA TEJ FIRMY?
CHCE SIE WYMIENIC SPOSTRZEZENIAMI?
czego chca wlasciciele?
jak najwiekszego kursu
czego chce konkurencja?
kogo jest wiecej?
do tego dochodzi to.
Alibaba said that its underwriters bought an additional 48 million shares from the company at the IPO price of $68 each. Including the “greenshoe,” Alibaba was able to surpass the current IPO record held by Agricultural Bank of China Ltd.’s $22.1 billion sale in 2010.
tak ze BUY
- roberttheus
- Maniak
dziś ładnie odrobiłem straty na usdcad i eur/cad.. myślicie że jest potencjał dalszych wzrostów?
windsurfing na falach trendu
roberttheus pisze:dziś ładnie odrobiłem straty na usdcad i eur/cad.. myślicie że jest potencjał dalszych wzrostów?
U C zagapilem co tam danych z CAD ne bylo czysto tech jada pod UMAcNIENE SIE USD do wszystkiego ?
"bardzo ciekawe co dalej...."Dadas pisze:Zrozumże, człowieku, że to oznacza, że trend może się odwrócić, albo nie!!!highend pisze: wszystkie instrumenty: gold, silver, pszenica, soja i teraz edek - puknęły sobie w pewne linie i mocno odbiły od nich....
Żadna linia, żaden poziom, żadna cena nic nie znaczy, dopóki rynek nie potwierdzi jej!
czytaj ze zrozumieniem. Szczerze mówiąc drażnią mnie te wykrzykniki.