No to właśnie w ten poziom weszłaDadas pisze:Trzeba patrzeć na M5 co cena będzie robić na poziomie 50-61.8 Fibo tej fali wzrostowej.
Bo, jeżeli odbije do góry, to Up będzie kontynuował.

No to właśnie w ten poziom weszłaDadas pisze:Trzeba patrzeć na M5 co cena będzie robić na poziomie 50-61.8 Fibo tej fali wzrostowej.
Bo, jeżeli odbije do góry, to Up będzie kontynuował.
A ja dam Ci dobrą radę... Jeśli nigdy dane makro nie miały wpływu na twoje inwestycje to niech lepiej tak zostanie ... Dane makro mogą jedynie pomóc w poświadczeniu twoich trafnych decyzji jeśli takie one sąTracha pisze:Przepraszam, że pytam, może głupie pytanko ale nigdy danymi makroekonomicznymi się nie interesowałem. Czy ktoś mógłby wstawić link do najbliższych wydarzeń? Tzn mam dostęp do jakichś kalendarzy ale one wstawiają dane dużo po czasie i wtedy to już nie jest mi potrzebne
Tylko ze o wycięciu stopa decydujesz nie ty nie rynek tylko twój broker. Przestawisz 15 pips wyżej to cie wytna 15 pips wyżej także nawet na to nie patrz. Stawiając blisko stopy, graj z trendem i nie graj na publikacji danych. Tyle.Tracha pisze:Właśnie często miały, nagły skok który łapał mi stop lossa i dalej kontynuacja trendu. Więc gdybym na czas ogłoszeń przestawiał troszkę stopa (a trzymam go zawsze bardzo blisko) to mógłbym się uchronić przed tym
Ok, skoro tak mówicie. Sam teraz nawet widzę sens waszych wypowiedzi i wydaje mi się, że jednak macie racjęzero pisze:Tylko ze o wycięciu stopa decydujesz nie ty nie rynek tylko twój broker. Przestawisz 15 pips wyżej to cie wytna 15 pips wyżej także nawet na to nie patrz. Stawiając blisko stopy, graj z trendem i nie graj na publikacji danych. Tyle.Tracha pisze:Właśnie często miały, nagły skok który łapał mi stop lossa i dalej kontynuacja trendu. Więc gdybym na czas ogłoszeń przestawiał troszkę stopa (a trzymam go zawsze bardzo blisko) to mógłbym się uchronić przed tym
Bzdury piszesz!zero pisze:Tylko ze o wycięciu stopa decydujesz nie ty nie rynek tylko twój broker. Przestawisz 15 pips wyżej to cie wytna 15 pips wyżej także nawet na to nie patrz. Stawiając blisko stopy, graj z trendem i nie graj na publikacji danych. Tyle.Tracha pisze:Właśnie często miały, nagły skok który łapał mi stop lossa i dalej kontynuacja trendu. Więc gdybym na czas ogłoszeń przestawiał troszkę stopa (a trzymam go zawsze bardzo blisko) to mógłbym się uchronić przed tym
nie dziw się jak nie masz wyników na fx skoro piszesz takie dyrdymałyzero pisze:Tylko ze o wycięciu stopa decydujesz nie ty nie rynek tylko twój broker.Tracha pisze:Właśnie często miały, nagły skok który łapał mi stop lossa i dalej kontynuacja trendu. Więc gdybym na czas ogłoszeń przestawiał troszkę stopa (a trzymam go zawsze bardzo blisko) to mógłbym się uchronić przed tym
Obecnie, to trochę późno, chyba?lukpiasek pisze:nie dziw się jak nie masz wyników na fx skoro piszesz takie dyrdymałyzero pisze:Tylko ze o wycięciu stopa decydujesz nie ty nie rynek tylko twój broker.Tracha pisze:Właśnie często miały, nagły skok który łapał mi stop lossa i dalej kontynuacja trendu. Więc gdybym na czas ogłoszeń przestawiał troszkę stopa (a trzymam go zawsze bardzo blisko) to mógłbym się uchronić przed tym![]()
-- Dodano: pn 22-09-2014, 10:35 --
audusd obecnie lepszy do shortów niż edek![]()
https://www.tradingview.com/x/1FQIet6O/