A ja osobiście uważam, że lepiej nie grać na danych tylko przed bardzo istotnymi danymi pozamykać wszystkie pozycje związane z daną parą. Dane to jak ruletka, jakbym chciał ruletki to bym poszedł do kasyna a nie na fxas28 pisze:Bredzicie jak potłuczenie,
wiadomo że pod danych różne cuda zdarzać się mogą,
i że jest ryzyko, ale to nie powód aby broker okradał kogokolwiek,
osobiście uważam że najlepszym rozwiązaniem jest zmienić brokera na takiego który ma jakąś wiarygodność
DayTrading: Piątek 19.09.2014
Re: DayTrading: Piątek 19.09.2014
Expect the Unexpected...
To ty bredzisz, i się nie znasz.as28 pisze:Bredzicie jak potłuczenie,
osobiście uważam że najlepszym rozwiązaniem jest zmienić brokera na takiego który ma jakąś wiarygodność
ECN/STP charakteryzuje się zmiennym spreadem i broker na to wpływy nie ma.
A spread potrafi na ułamek sekundy zmienić się z 0.1 Pipsa na 60 Pipsów.
I broker nie ma z tym nic wspólnego.
u mnie po kompilacji jest 6 błędówDadas pisze: Weź sobie wrzuć:Odczytasz log i zobaczysz, że to spread cię wyciął.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2014, 15:21 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciekawe, mam konto w bosiu i nigdy tak nie miałem. Co innego xtb - tam częściej nie działa niż działa ten ich xstationBemowo1 pisze:Jeżeli nie było cyrku ze spredem reklamacja powinna zostać uznana.as28 pisze:Bredzicie jak potłuczenie,
To, że broker nie zdążył przenieść własnego ryzyka na dostawcę płynności, nie oznacz, że ma kasować klienta.
Ja w BOŚ iu miałem podobne sytuacje - z tym, że broker inaczej mi robił - wyłączał światło na 15 minut (przez 15 minut nie miałem dostępu do platformy)
Expect the Unexpected...
KK Dreamer też na nich narzekała, ja brokera zmieniłem i obecnie nie mam żadnych zastrzeżeńtuvok pisze:
Ciekawe, mam konto w bosiu i nigdy tak nie miałem. Co innego xtb - tam częściej nie działa niż działa ten ich xstation
A XTB dawno temu miałem - i tam na pewno miał nie będę
Ostatnio nie używałem, ale już naprawiłem:Bemowo1 pisze:u mnie po kompilacji jest 6 błędówDadas pisze: Weź sobie wrzuć:Odczytasz log i zobaczysz, że to spread cię wyciął.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
xtb konto bacic (mm) ma podobno gwarantowane zlecenia stopmolmomas pisze:Poczytaj o brokach na forum, tylko nie bierz żadnych typu MM,
najlepiej STP ECN
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2014, 15:30 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

jesl to ne byla C a 3 bo jesl C to jadamy na 1 podjazd na 2 i dalej abel sie oslabac bedze a jesl to 3 i teraz 4 to jedzemy jeszcze raz w gore
- harymilloki
- Maniak
Najlepiej spekulować bez SL... Jestem zwolennikiem takich inwestycji ale to jest sztuka tylko dla ludzi o mocnych nerwach 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
tak, a w wszyscy brokerzy są święci,Dadas pisze:To ty bredzisz, i się nie znasz.as28 pisze:Bredzicie jak potłuczenie,
ECN/STP charakteryzuje się zmiennym spreadem i broker na to wpływy nie ma.
A spread potrafi na ułamek sekundy zmienić się z 0.1 Pipsa na 60 Pipsów.
I broker nie ma z tym nic wspólnego.
dobrze że to nie ty u niech w dziale reklamacji siedzisz

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.