uwazaj jak zobaczysz dzisiaj 9900highend pisze:Wszyscy zapakowani w L na indeksach ?
No to witamy CZARNY PIĄTEK - 19.09.2014 (jaka ładna okrągła data.... dziewiątki)
Dużo ludzi zapamięta ten dzień

uwazaj jak zobaczysz dzisiaj 9900highend pisze:Wszyscy zapakowani w L na indeksach ?
No to witamy CZARNY PIĄTEK - 19.09.2014 (jaka ładna okrągła data.... dziewiątki)
Dużo ludzi zapamięta ten dzień
To jest to co pisałem wcześniej - "nic nie może przecież wiecznie trwać". Trzeba wiedzieć kiedy zabarć kasę ze stołu i odczekać. Ja swoje 150 pipsów na rzeźniku zainkasowałem w nocy. Jakbym był zachłanny to bym teraz był o 50 pipsów biedniejszy. Co myślałeś, że jak referendum dobrze poszło to teraz funt skoczy do 100 USD?Doniek pisze:Coś kiepsko Kabel idziejeszcze nie bylo oficjalnego info?
Miałem nadzieje, że trochę bujnie w odpowiednia stronetuvok pisze: Co myślałeś, że jak referendum dobrze poszło to teraz funt skoczy do 100 USD?
Ropy nie traduję, ale mi coś takiego wychodzi:Doniek pisze:Gra ktos na OIL WTI? Zamkniemy dziś ta luke?Doniek pisze:Coś kiepsko Kabel idziejeszcze nie bylo oficjalnego info?
Daleki jestem od wszelkich emocji typu obrażania się.harymilloki pisze:Kurde rzadko się udzielam ostatnimi czasy, więc może ktoś mi bardziej przybliży szanowną postać Pana DADASA? Bo widzę że niezłe poruszenie ten ktoś robi na forum ? Czyżby szczęście początkującegoOczywiście bez obrazy Panie DADAS
harymilloki pisze:Kurde rzadko się udzielam ostatnimi czasy, więc może ktoś mi bardziej przybliży szanowną postać Pana DADASA?
harymilloki, wystarczy czy jakieś dodatkowe wprowadzenie apropos Dadasa potrzebujeszDadas pisze:Dopóki nie stosujesz inwektyw i innych podobnych - zgodnie z regulaminem forum, to jesteś w porzo!
Jak zaczniesz grubo jechać, po prostu zgłoszę post.
Kilka zgłoszeń skutkuje banem na tydzień.
Co dalej, jeszcze nie sprawdzałem, czy kogoś zbanowali na stałe?
Ponoć RyśkaDadas pisze: czy kogoś zbanowali na stałe?