powyznaczam wszystko i od poniedziałku będzie zabawa

Jeśli tak to wszystko wygląda to forex jest banalny.
masakra.
wskoczmy wyżej, a czas zrobi swoje - już niżej jest inny układ siłhighend pisze:mam L (brane wyżej) i się nie boję bo tez to widzęBemowo1 pisze: całe depo w L i nic się nie bój
tylko mi chodzi o DT i zrobienie drugiego dołka....
chyba, że zrobi jeszcze 1.278 - 1.279i to będzie koniec C, ale raczej wątpię.
"lukpiasek" gratuluję wizji w końcu się spełnias28 pisze:w końcu spełni się twoja wizja,lukpiasek pisze:nie denerwujcie się to tylko wróżba i zrobienie nowego low neguje to dziadostwo
https://www.tradingview.com/x/mdac7Om2/
ale czy wytrzymało to normalne depo
no to pisałem przecież, że S do 1.288Bemowo1 pisze:M30 jeszcze kulawo dla L wygląda
highend pisze:Bemowo1 - a jak widzisz Golda? Czy poziom 1215 to też był koniec fali C ?
Bo mi to tak wygląda i jak dla mnie GOLD również zmierza UP w kierunku linii trendu (spadkowego póki co).
Ale jeśli to jest takie proste i każdy to widzi, to czemu ludzie przegrywają kasę? Wystarczy poczekać na dołek, zasadzić L,
dać SL na zero na wszelki wypadek (przyda się w tym wskaźnik DADASA) i zrobić sobie z miesiąc przerwy od forexa
I odwrotnie jak spadamy: górka - S i taka sama taktyka. Po co się męczyć na DTTREND trading.
Teraz to ja powiem: "Gówno Prowda!"highend pisze:no to pisałem przecież, że S do 1.288Bemowo1 pisze:M30 jeszcze kulawo dla L wygląda
i albo UP, albo nie
To prawdaDadas pisze:Teraz to ja powiem: "Gówno Prowda!"highend pisze:no to pisałem przecież, że S do 1.288Bemowo1 pisze:M30 jeszcze kulawo dla L wygląda
i albo UP, albo nie
Trynd je trynd, dopóki się nie odwróci!