ja mam tak jak poniżej.
i jest tam wczorajsze buy też - kiszone na minus. Ale co tam. najwyżej będzie margin call.
DayTrading: Czwartek 18.09.2014
Re: DayTrading: Czwartek 18.09.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dadas, ty te swoje sygnały wejścia, odwrócenia, i TP bierzesz z jakiegoś swojego własnego wskaźnika który stworzyłeś czy ręcznie wszystko analizujesz (opór,wsparcie,pivot,fibo) ?
Bo ładnie ci się to zgadza

Nauczyłem się czytać sygnały wykresu.As7 pisze:Dadas, ty te swoje sygnały wejścia, odwrócenia, i TP bierzesz z jakiegoś swojego własnego wskaźnika który stworzyłeś czy ręcznie wszystko analizujesz (opór,wsparcie,pivot,fibo) ?
Nie potrzebny jest do tego wskaźnik, gdy masz już wskaźnik w głowie.
Wskaźnik, o czym pisałem już, tylko mi rysuje kreski, gdy ja kliknę na danej świecy.
hah, i znowu nie miałem racji 

Mógłbyś polecić coś do lektury ? Nie szukam św. Grala, ale co jest warte uwagi.Dadas pisze:Nauczyłem się czytać sygnały wykresu.As7 pisze:Dadas, ty te swoje sygnały wejścia, odwrócenia, i TP bierzesz z jakiegoś swojego własnego wskaźnika który stworzyłeś czy ręcznie wszystko analizujesz (opór,wsparcie,pivot,fibo) ?
Nie potrzebny jest do tego wskaźnik, gdy masz już wskaźnik w głowie.
Aktualnie używam tylko RSI i coś sobie tam bazgrolę (linie trendu, kanały, opory i wsparcia) .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Są trzy możliwości:highend pisze:ja mam tak jak poniżej.
i jest tam wczorajsze buy też - kiszone na minus. Ale co tam. najwyżej będzie margin call.
a: masz 14 lat
b: grasz na demo
c: jestes skończonym debilem i masz depo 500 zł
spokoDadas pisze:

-- Dodano: 18 wrz 2014, 13:07 --
mam 10 lat, gram na demo i mam depo 10 PLNMahe pisze:Są trzy możliwości:highend pisze:ja mam tak jak poniżej.

Mahe pisze:Są trzy możliwości:highend pisze:ja mam tak jak poniżej.
Dziwi mnie, że ludzie tak łatwo potrafią krytykować innych i wyrażać o nich zdanie.
fajnie jenik klapie http://stooq.pl/q/?s=jpy_i&c=1m&t=c&a=lg&b=0 udalo mi sie wczesniej znowu w rzeznika wstrzelic po tym jak sie sam wyciałem