10%highend pisze:DADAS Twój wskaźnik jest genialny. Chodzi na USD/TRY jak w zegarku. Czuję się zobowiązany. Jak mogę się odwdzięczyć?Dadas pisze:A DAX pompuje!![]()
DayTrading: Wtorek 16.09.2014
-
Dadas
Re: DayTrading: Wtorek 16.09.2014
Brilliant way to stomp on USD: via CNY peg.
co sie stalo , ze tak pejsiaki londkowi psikusa zrobily na kablu i edku ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
jak wskaźnik jeśli można wiedzieć ?Dadas pisze:10%highend pisze:DADAS Twój wskaźnik jest genialny. Chodzi na USD/TRY jak w zegarku. Czuję się zobowiązany. Jak mogę się odwdzięczyć?Dadas pisze:A DAX pompuje!![]()
nie ma sprawyDadas pisze:10%highend pisze:DADAS Twój wskaźnik jest genialny. Chodzi na USD/TRY jak w zegarku. Czuję się zobowiązany. Jak mogę się odwdzięczyć?Dadas pisze:A DAX pompuje!![]()
jedyne co trzeba to wiedzieć jak go użyć + parę jeszcze kresek (jak dla mnie) + ew. FIBO rozrysować. I tyle, bo wykres ma być prosty i umieć z niego czytać.
Jutro po FED pewnie edek wyskoczy znowu
chinole już wiedzą i temu USD wyprzedają. Sygnał po prostu.
Plan jest taki: czekam na daxie aż dojdzie do jakiegoś punktu (wyznaczę wskaźnikiem).... no i SELL.
obstawiam, ze to będzie 9700 (okolice). Ale się okaże. Dziś można zarabiać na DAXie na L.
Po FED będzie zwała na indeksach. Czujecie to w kościach?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
to okazja do shorcene eda
Witam szanowne grono
Po prostu przejechali się po stopach tak moim zdaniem a Chiny to tylko pretekst
Po prostu przejechali się po stopach tak moim zdaniem a Chiny to tylko pretekst
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. 
zobaczymy jutro czy to okazja na shorty i czy chiny to tylko pretekst....
edek robi korektę czy tego chcecie czy nie. Zasięg korekty to 1.32800 (dotknięcie linii kanału spadkowego).
Co więcej.... Potem sie okaże co dalej (czy dalej spadamy w otchłań czy też może wybijamy kanał spadkowy i jazda UP).
Jeszcze się okaże, że mogłem mojego bardzo złego longa (od 1.36) trzymać i tylko zahedżować i by jeszcze zarobił za parę miesięcy

Oczywiście na DT sobie można longi i shorty wedle upodobań grać.
edek robi korektę czy tego chcecie czy nie. Zasięg korekty to 1.32800 (dotknięcie linii kanału spadkowego).
Co więcej.... Potem sie okaże co dalej (czy dalej spadamy w otchłań czy też może wybijamy kanał spadkowy i jazda UP).
Jeszcze się okaże, że mogłem mojego bardzo złego longa (od 1.36) trzymać i tylko zahedżować i by jeszcze zarobił za parę miesięcy
Oczywiście na DT sobie można longi i shorty wedle upodobań grać.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- Matthew414
- Pasjonat

chyba poleci $ w przepaść ...
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 
http://gospodarka.dziennik.pl/news/arty ... 5-rok.html
Wzrośnie składka na ZUS. Rząd zatwierdził podwyżkę w budżecie na 2015 rok
https://www.youtube.com/watch?v=MpRdNp5KngE
OF TOP
ale jazde zrobli piekna pod te CHNY i druk