DayTrading: Wtorek 16.09.2014
Re: DayTrading: Wtorek 16.09.2014
cześć,
kabelek
kabelek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Ja zamknąłem - trzeba było zwolnić trochę depo, aby dziś można było tracić na czym innymhighend pisze:
ja trzymam eLki![]()
UP do 525-528
patrz moja analiza z wczoraj
co ciekawe SOYA up na 1090.
jak ktoś zamykał swoje eLki stratne wczoraj (na 496 pszenica była?) to hmm.... chyba warto było jednak się wstrzymać.
Ale uwaga - to jest ruch korekcyjny na UP i pote się okaże.

Ale oczywiście dalej życzę Ci jak najlepiej z Twoimi L-kami
I jeszcze USD/TRY
dzisiaj wystartował (w dół) od 2.22 (idealne miejsce na shorta było).
Teraz rysuje falę B. Jak podejdzie pod 2.21300 to pakuję znowu shorta i tym razem TP 2.202
dzisiaj wystartował (w dół) od 2.22 (idealne miejsce na shorta było).
Teraz rysuje falę B. Jak podejdzie pod 2.21300 to pakuję znowu shorta i tym razem TP 2.202
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Highend - może ten Layne okaże się jednak anty-wskaźnikiem 
(kto by tam wierzył lekarzom

No nikt niczego nie może być pewienWolifek pisze:Ja zamknąłem - trzeba było zwolnić trochę depo, aby dziś można było tracić na czym innymhighend pisze:
ja trzymam eLki![]()
UP do 525-528
patrz moja analiza z wczoraj
co ciekawe SOYA up na 1090.
jak ktoś zamykał swoje eLki stratne wczoraj (na 496 pszenica była?) to hmm.... chyba warto było jednak się wstrzymać.
Ale uwaga - to jest ruch korekcyjny na UP i pote się okaże.
Ale oczywiście dalej życzę Ci jak najlepiej z Twoimi L-kami

Chwilowo handel pszenicą odradzam do czasu wyjaśnienia kwestii gdzie podejdzie i gdzie shorta walić.
na audi ładne podwójne dno na h4 się klaruje... nie jestem w żadnej mierze specem od eliota, ale wydaje mi się, że na Twoje kreski Eliot w grobie się przewraca ; ) ...lukpiasek pisze:aud/usd
https://www.tradingview.com/x/EDYoz4lw/
kolega chyba marcin76 miał racje powinno być teraz dobre miejsce na shorty sl szczyt fali c
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Możliwe. Za bardzo komplikuje sprawę (te pitchwork, trójzęby itp....) bez sensu. Lepsza jest prostota.Wolifek pisze:Highend - może ten Layne okaże się jednak anty-wskaźnikiem
Sam uwierzyłem prawie na ślepo w jego analizy i sie zapakowałem w eLki dwa dni przed raportem WASDE. Brrrrr

Ja tam podchodze z rezerwą do miedzihighend pisze:COPPER - moja analiza z wczoraj rano, copper był na mega wsparciu (306). Wybronił. Aktualna cena: 310.
Pozycja Long, pierwszy target: 323. Życzcie mi powodzenia

Jeśli chcesz uniknąć krytyki nic nie mów, nic nie rób, bądź nikim...
na razie zgodnie z planem !!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak wpadnie na 323 (ja mam TP na 320 - zgodnie z założeniami, żeby nie być pazernym i że rynek takich "co do pipsa cwaniaków" robi jak chce). Potem kolejny target to okolice 340. Ale po 323 zapewne zleci i będzie można znowu podebrać L. Może nawet zmienię TP na 319 - bo te "320" to zbyt okrągła liczbaDoniek pisze:Ja tam podchodze z rezerwą do miedzihighend pisze:COPPER - moja analiza z wczoraj rano, copper był na mega wsparciu (306). Wybronił. Aktualna cena: 310.
Pozycja Long, pierwszy target: 323. Życzcie mi powodzeniaale miejmy nadzieje, ze masz racje bo tez sie przysadzam na L.

-- Dodano: 16 wrz 2014, 14:03 --
usd/try podeszło pod 2.213 i poszedł SELL.
tak szybko to się stało (przegapiłem moment bo pisałem na forum (!)), że sell poszedł od 2.212... no ale nic.
TP 2.202