Krórtko terminowo wygląda to nieźle. W średnim terminie wciąż short, przynajmniej do czasu udanego szturmu 0.9050.highend pisze:Raczej tak. Ogólnie można chyba juz grać przeciwko dolarowi USA. Tak to wyglada.Dadas pisze:Long?
Potencjalne wejście.tuvok pisze:9635 to SL tego longa czy entry?Dadas pisze:Rozpiska DAX30 - stawiam na Long.
Myślę ze do końca miesiąca będziemy jeszcze 300 pipsow niżejhighend pisze:Raczej tak. Ogólnie można chyba juz grać przeciwko dolarowi USA. Tak to wyglada.Dadas pisze:Long?
Ja tylko na jutro, dłużej mnie nie interesuje.zero pisze:Myślę ze do końca miesiąca będziemy jeszcze 300 pipsow niżejhighend pisze:Raczej tak. Ogólnie można chyba juz grać przeciwko dolarowi USA. Tak to wyglada.Dadas pisze:Long?ja mam otwartych 8 pozycji na au od 0.93 i trzymam do 0.87.
Myślę ze przeciwko dolarów i bedzie można grac dopiero jak Eden zrobi 1.1 kabel 1.4 kangur 0.7 czyli za około pol roku.
A cel to zielona linia??Dadas pisze:UJek se leci w _ujka, ale pewnie tysz Short.
-- Dodano: pn 15-09-2014, 21:49 --
Potencjalne wejście.tuvok pisze:9635 to SL tego longa czy entry?Dadas pisze:Rozpiska DAX30 - stawiam na Long.
Pełna zielona, to Pivot, też niebieska środkowa.tuvok pisze: A cel to zielona linia??
Ambitny cel z tym 9869. Moja metoda to wybicie z flagi, czyli wejście gdzieś w okolicach Twojego drugiego BO. Shortów na jutro nie zakładam, bo przy trendzie UP czekam na sygnał UPDadas pisze:Pełna zielona, to Pivot, też niebieska środkowa.tuvok pisze: A cel to zielona linia??
Pierwsza zielona przerywana, to BO.
Magenta przerywana, to drugie BO, jednocześnie SL dla S.
Czerwona przerywana, to potencjalne odwrócenie.
Ostatnia zielona przerywana, to główny target.
Analogicznie w drugą stronę.