DayTrading: Środa 10.09.2014
Re: DayTrading: Środa 10.09.2014
REALIZACJA 4 i IDZIEMY DO 5 -KI
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sroda = dzien zmylkikoks pisze:zmiennośc na głównych walutach już prawie jak w 2013
o co chodzi z kablem? tak buja
Zacznę od tego, że nie jestem ekonomistą. Bardziej samoukiem. Jeśli wprowadzi się ujemne stopy procentowe, to dlaczego CHF tak bardzo osłabił się na tę informację? Jest jakieś konkretne działanie w gospodarce prócz tego, że nie chce się trzymać kasy w banku? Czy to jest zrzut wielu akcji podjętych w związku z tą informacją. Mógłbyś/mógłby to ktoś wyjaśnić?Nowy123 pisze:CHF: Moser (SNB) o ujemnych stopach procentowych - słowna interwencja?
Członek Rady Prezesów SNB, Thomas Moser, powiedział dziennikarzom WSJ w środę, że bank centralny rozważy wprowadzenie ujemnych stóp procentowych, jeśli zajdzie potrzeba obrony poziomu 1,20 na EUR/CHF. W reakcji na te słowa frank szwajcarski skokowo się osłabił na całej linii. W przypadku EUR/CHF pojawia się skok z okolic 1,2070 do 1,2115.
-- Dodano: śr 10-09-2014, 15:36 --
SP500 mogli by celnac 1965 na kasowy
A potem wszystko wraca do normy 

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
znamy, znamy to powiedzonko... k....b<k> pisze:Sroda = dzien zmylkikoks pisze:zmiennośc na głównych walutach już prawie jak w 2013
o co chodzi z kablem? tak buja

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Czy ktoś ma refleksję jak zachowa się EURNZD przed i po info o 23?
Poczekaj na info , pomyśl i dopiero coś zagraj , im wcześniej zaczniesz tak grać tym wiecej kasy zaoszczędzisz . Reakcji większych nie powinno być ponieważ RBNZ przez kilka miesięcy nic nie zrobiSkubi pisze:Czy ktoś ma refleksję jak zachowa się EURNZD przed i po info o 23?
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2014, 17:55 przez rexex, łącznie zmieniany 1 raz.
ktoś ma S na USD/TRY?
jeśli tak to gratuluję
ja wziąłem wczoraj po 2.196... i dzisiaj kisiłem stratę zamiast dobrać ! już na plusie + swap za wczoraj.
pisałem rano, że dolar będzie spadał
chyba można śmiało edka na L teraz?
a z surowców rolnych to COTTON pięknie dzisiaj rośnie... chyba go będzie pszenica musiała gonić

ja wziąłem wczoraj po 2.196... i dzisiaj kisiłem stratę zamiast dobrać ! już na plusie + swap za wczoraj.
pisałem rano, że dolar będzie spadał
chyba można śmiało edka na L teraz?

a z surowców rolnych to COTTON pięknie dzisiaj rośnie... chyba go będzie pszenica musiała gonić

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Kiwi wychodzi górą z trójkąta. Dzięki Atlanticos 

The only way is up
a nasz wczorajszy hit, czyli APPLE... urósł, ale bez fajerwerków.... zatem S nadal aktualne, mam TP = 77 USD, poczekamy sobie, swap na sell jest dodatni więc luzik.
-- Dodano: 10 wrz 2014, 17:08 --
oprócz cottonu również soja dziś rośnie... corn jakby też... i właśnie nieśmiało dołącza pszenica.
dobra nasza
żeby było fajniej to ktoś pytał o miedź dzisiaj. Jak pisałem, będzie podskakiwać zatem wziąłem L.
-- Dodano: 10 wrz 2014, 17:08 --
oprócz cottonu również soja dziś rośnie... corn jakby też... i właśnie nieśmiało dołącza pszenica.
dobra nasza

żeby było fajniej to ktoś pytał o miedź dzisiaj. Jak pisałem, będzie podskakiwać zatem wziąłem L.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami