DayTrading: Wtorek 09.09.2014
Re: DayTrading: Wtorek 09.09.2014
A na S&P wróciliśmy do mocnego wsparcia 1990. Niebawem się okaże czy to już koniec korekty i lecimy na nowe maxy, czy tylko zamykanie S-ek na koniec dnia
Expect the Unexpected...
jadymy w dółtuvok pisze:A na S&P wróciliśmy do mocnego wsparcia 1990. Niebawem się okaże czy to już koniec korekty i lecimy na nowe maxy, czy tylko zamykanie S-ek na koniec dnia

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Teoretycznie 23% zniesienia fibo zaliczone, więc sam nie wiem... Dodatkowo doszedł do ostatniego szczytu lipca, który raczej będzie stanowić mocne wsparciejen-yy pisze:jadymy w dółtuvok pisze:A na S&P wróciliśmy do mocnego wsparcia 1990. Niebawem się okaże czy to już koniec korekty i lecimy na nowe maxy, czy tylko zamykanie S-ek na koniec dnia
Expect the Unexpected...
gratulacje, a teraz wypłać te 25% zysku i graj tym czym zacząłeś. Serio mówię.Tracha pisze:To był mój pierwszy dzień na giełdzie FOREX![]()
Buy na CHF/JPY i Sell na AUD/CHF przyniósł mi 25% zysku całego kapitału
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
USD JPY D1
czy to koniec 3 -ki
realizacja 5 z LT i jedziemy w dół
czy to koniec 3 -ki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Popieram. Warto jeszcze dodać, że najważniejsze to nie popadać w przesadną euforię. Ja na ten przykład po swoim pierwszym miesiącu na fx byłem zyskałem prawie 100% początkowego depo. Po następnym miesiącu za to z depo nic nie zostało...highend pisze:gratulacje, a teraz wypłać te 25% zysku i graj tym czym zacząłeś. Serio mówię.Tracha pisze:To był mój pierwszy dzień na giełdzie FOREX![]()
Buy na CHF/JPY i Sell na AUD/CHF przyniósł mi 25% zysku całego kapitału

Expect the Unexpected...
marcin76 pisze:USD JPY D1
czy to koniec 3 -ki
jakos tak
23% mało (nawet do picia). Ja mam swój sygnał do s na d1 SL ponad szczytamituvok pisze:Teoretycznie 23% zniesienia fibo zaliczone, więc sam nie wiem... Dodatkowo doszedł do ostatniego szczytu lipca, który raczej będzie stanowić mocne wsparciejen-yy pisze:jadymy w dółtuvok pisze:A na S&P wróciliśmy do mocnego wsparcia 1990. Niebawem się okaże czy to już koniec korekty i lecimy na nowe maxy, czy tylko zamykanie S-ek na koniec dnia
wczoraj miałem s dla daxa (wchodziłem 9750) i już prawie jesteśmy na tp

tyle że na daxie też widzę możliwość ostrzejszej jazdy więc chyba zdejmę to tp
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
a ed spokojnie wraca na swoje miejsce 
byla okazja do zajecia S po lepszej cenie

byla okazja do zajecia S po lepszej cenie

edek D1 - utworzyła się wzrostowa formacja świecowa "piercing line", zatem w dalszym ciągu powinien być kontynuowany wzrost
ciekawe...