DayTrading: Poniedziałek 08.09.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.09.2014
warto zajmować S na ujku? jeśli tak to na jakim poziomie?
Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!
120emlem pisze:warto zajmować S na ujku? jeśli tak to na jakim poziomie?

Hehe mam na myśli malutka korektę
będzie dziś jeszcze rósł?

Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!
Zagrał ktoś trendowo na Edku i nadal trzyma się trendu gromadząc grube pipsy, czy wszyscy polegli na łapaniu L? 

Ja zamknalem przy 1.30 i zaluje, czekam na okazje do S, nozy nie lapie chyba ze bedzie jakis sygnal do kupna. A Ty jak tam? Kabla tez zaluje bo wszystko pozamykalem przy 1.6380karnak pisze:Zagrał ktoś trendowo na Edku i nadal trzyma się trendu gromadząc grube pipsy, czy wszyscy polegli na łapaniu L?
karnak pisze:Zagrał ktoś trendowo na Edku i nadal trzyma się trendu gromadząc grube pipsy, czy wszyscy polegli na łapaniu L?
a tobie tez rece po przcielo na lapaniu bo cos tez lapales o wiel wyzej jakies proby byly jak dobrze pamietam wiec nie ladnie przyganic kociola garowi

-- Dodano: pn 08-09-2014, 20:35 --
12880 ktos zaciagnal troche longow broniac eda
Z tego co kojarze to L za cale depo nalapal A.S.A.TNowy123 pisze:karnak pisze:Zagrał ktoś trendowo na Edku i nadal trzyma się trendu gromadząc grube pipsy, czy wszyscy polegli na łapaniu L?
a tobie tez rece po przcielo na lapaniu bo cos tez lapales o wiel wyzej jakies proby byly jak dobrze pamietam wiec nie ladnie przyganic kociola garowi
zaraz kutafony ze Stanów będą wyciągać indeksy na zielono.
Zaraz Nasdaq pierwszy, mistrzowie świata...
nie wyciagna ale sie zastanawiam czynie podciagna znowu by zamknac nad 2000Marcin30 pisze:zaraz kutafony ze Stanów będą wyciągać indeksy na zielono.
Określałem tylko potencjalne miejsca odwrotu na wyższych timeframe, ale nigdy na godzinnym nie padł sygnał L, a to było warunkiem, by wejść. I ta strategia uchroniła mnie przed pudłem.Nowy123 pisze:karnak pisze:Zagrał ktoś trendowo na Edku i nadal trzyma się trendu gromadząc grube pipsy, czy wszyscy polegli na łapaniu L?