DayTrading: Poniedziałek 08.09.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.09.2014
Hmm, z tym DAXem, żeby się zaraz nie okazało, że to "podbitka pod wejście pejsików".
Pamiętam, że już raz łapałem dołki na M5 pod 9600, a Nowy mówił, że to tylko zmyła i się sprawdziło.

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2014, 15:33 przez laranja, łącznie zmieniany 1 raz.
LUKE na SP%00 pewne domkna i bryndzlowane sie znowu ja ta mczeamna KABLA jak pokaz sygnal slabosci na tej korekcie co by znamknac Longi tosamo na GBPNZD i rzeznku
-
- Gaduła
Witam
Myslicie ze już pora na L na ropie brent
Czy poczekać na USA
Myslicie ze już pora na L na ropie brent
Czy poczekać na USA
Goldmany
Goldman radzi kupować. Czy to znaczy, że czas sprzedawać? 
Goldman Sachs o światowym rynku akcji
Tomasz Gessner - Dom Maklerski BDM
8 Września 2014 14:36
Analitycy Goldman Sachs napisali w komentarzu: "Podnosimy rekomendację do "przeważaj" w kolejnych trzech miesiącach, oczekujmy, że inwestycje w akcje przyniosą korzystny zwrot wobec wzrostu zysków, dywidend oraz wysokich premii za ryzyko". Swoją decyzję argumentowali zwiększeniem skali luzowania polityki monetarnej przez ECB.

Analitycy Goldman Sachs napisali w komentarzu: "Podnosimy rekomendację do "przeważaj" w kolejnych trzech miesiącach, oczekujmy, że inwestycje w akcje przyniosą korzystny zwrot wobec wzrostu zysków, dywidend oraz wysokich premii za ryzyko". Swoją decyzję argumentowali zwiększeniem skali luzowania polityki monetarnej przez ECB.
Dokładnie, sam już nie raz się w tej sposób na DAXie przejechałem. Dlatego teraz przezornie przestawiłem SL na open, żeby w razie czego wyjść na zerolaranja pisze:Hmm, z tym DAXem, żeby się zaraz nie okazało, że to "podbitka pod wejście pejsików".Pamiętam, że już raz łapałem dołki na M5 pod 9600, a Nowy mówił, że to tylko zmyła i się sprawdziło.

Expect the Unexpected...
Re: Goldmany
tym razem dobrze radząlaranja pisze:Goldman radzi kupować. Czy to znaczy, że czas sprzedawać?

s&p target 2060-80
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

juz zapomnal o koncu dodruku w USa juz zapomnal o podnoszeniu stop w USAlaranja pisze:Goldman radzi kupować. Czy to znaczy, że czas sprzedawać?

EUR USD czas testna 1.61 a nawet tam nizej

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na Edku to tylko ja dzisiaj gram? Tak fajnie się pyka raz L raz S i się kula. Bez stresu, bez pośpechu ale z wynikiem.
Co do załączonego wykresu ujka... Na falach się nie znam, ale z tego co słyszałem gdzieś to długość fali piątej wyznacza się nie na podstawie równości z długością fali 3, ale odkładająć 100-161% długości fali pierwszejNowy123 pisze:
juz zapomnal o koncu dodruku w USa juz zapomnal o podnoszeniu stop w USAi drogich akcji zapomnial dodac ze EBC te "qe" to taka popierdulka a nie rasowe qe ich kolegow z FEDU
![]()
![]()
EUR USD czas testna 1.61 a nawet tam nizejtemat wraz z wykonczenem na USD JPY tematu

Expect the Unexpected...
- roberttheus
- Maniak
Sp500 właśnie pokazało gdzie chce iść
windsurfing na falach trendu