Skubi, Highend pisał o zupełnie innym towarze - o pszenicy.Skubi pisze:Highend podpuszczasz na tę przenicę. Dziś liczę na wzrost.

Skubi, Highend pisał o zupełnie innym towarze - o pszenicy.Skubi pisze:Highend podpuszczasz na tę przenicę. Dziś liczę na wzrost.
Skubi pisze:uups pewnie myślałem o przenicowaniu na pszenicy jeśli nie postanowi rosnąć.
kabel dotarł do celuNowy123 pisze:niech jada chlopaki choc do 50 fibo luisl na be i spanie
niech teraz up leci bo shorta chce odtworzyć na górce...adk77 pisze:kabel dotarł do celuNowy123 pisze:niech jada chlopaki choc do 50 fibo luisl na be i spanie
adk77 pisze:kabel dotarł do celuNowy123 pisze:niech jada chlopaki choc do 50 fibo luisl na be i spanie
bynajmniej pierwszy cel, który może na trochę zatrzymać spadki, później się zobaczyNowy123 pisze:adk77 pisze:kabel dotarł do celuNowy123 pisze:niech jada chlopaki choc do 50 fibo luisl na be i spanie
ja ne wiem czy to celluba okragle poziomy a 1,600 50 fib jest
-- Dodano: pn 08-09-2014, 12:08 --
pomijajac jakies skalpowanie
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p702904melpomena pisze:Skubi pisze:uups pewnie myślałem o przenicowaniu na pszenicy jeśli nie postanowi rosnąć.![]()
![]()
Na USDCAD zapowiadano potencjalny wzrost, tzn. że dane dla CAD będą gorsze, a kurs znalazł odbicie od wsparcia-dolnej bandy trendu zwyżkowego. Za wzrostem opowiada się RBS w swoich prognozach. Na razie spadliśmy z piątkowego maksimum. TL na poziomie ok. 1.0880, po odbiciu od tego wsparcia można znowu szukać L.