DayTrading: Poniedziałek 08.09.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.09.2014
trójkącik na złocie na H1 zacieśnia pole dla kursu... Niedługo wybicie, tylko którędy? 

dziewiczy poziom
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Szybkie sell na rzeźniku poranne i 30 pips wpadło n DT 
Dniówka zrobiona w 20 minut. Tak to ja mogę grać, dzisiaj już nic nie robię
Coś czuję, ze zobaczymy mega dziewicze poziomy i na rzeźniku i na kablu.... kto wie co zrobi rzeźnik patrząc na monthly? może lecimy na 150?
-- Dodano: 08 wrz 2014, 07:51 --
chyba jedyna nadzieja funta to referendum, jak będzie przegrane dla szkocji to funt poleci mocno UP i...będze fajna okazja na SELL
dobrze prawię? 
rzeźnik ogólnie to wypadł luką dołem z kanału spadkowego i w nocy rósł i szedł równe po dolnej linii bandy.... wziąłem S na tej lini i poleciał na dół... Ciekawe czy znowu do niej powróci.... Czyli co sie dzieje jak z kanału spadkowego wypada jakaś para dołem? wodospad wtedy jest?

Dniówka zrobiona w 20 minut. Tak to ja mogę grać, dzisiaj już nic nie robię

Coś czuję, ze zobaczymy mega dziewicze poziomy i na rzeźniku i na kablu.... kto wie co zrobi rzeźnik patrząc na monthly? może lecimy na 150?

-- Dodano: 08 wrz 2014, 07:51 --
chyba jedyna nadzieja funta to referendum, jak będzie przegrane dla szkocji to funt poleci mocno UP i...będze fajna okazja na SELL

rzeźnik ogólnie to wypadł luką dołem z kanału spadkowego i w nocy rósł i szedł równe po dolnej linii bandy.... wziąłem S na tej lini i poleciał na dół... Ciekawe czy znowu do niej powróci.... Czyli co sie dzieje jak z kanału spadkowego wypada jakaś para dołem? wodospad wtedy jest?

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2014, 08:52 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Chyba nie zauważyłeś to to właśnie corn ciągnał w piatek pozostałe rolne ( 3% wzrostu ) i to właśnie soja i pszenica podąża za cornem a nie odwrotnieDoniek pisze:Stawiam, że corn poleci też up za pszenica - szczegolnie ze odbija od silnego oporu.highend pisze:Dobry
No właśnie, a gdzie jest Ciapul?
Dzis niezły ogień na up na soi i pszenicy. Odpalone w piątek, przez noc jeszcze urosły.
O lukach na gbp nie będę pisał, bo miałem rzeźnika na sell zamkniętego w piątek czy tam czwartek. Wrrr
Kabel cos zawracachyba nie chcą tak szybko luki domknąć
hehe, no to czekamy teraz na COTTON, niech podąża za pszeniczką. Też widziałem odbicie Corna w piątek. Ale mam jeszcze sporo tego naotwierane (na minusach), a te zyskowne pozamykałem w piątek bo był tam niezły plus. Dziś może by był większy, no ale to nic. Byle do przodu
w piątek dobrałem cotton właśnie w dołku i tą piramidkę trzymam do TP 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Highend jak twoje pozycje na uzd/zar? Wygląda wzrostowo 

DAX long.
Take Profit: 9800
No to ja S TP 9650 - nieco powyżej f 61,8 ostatniego impulsuLolo pisze:DAX long.

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Highend podpuszczasz na tę przenicę. Dziś liczę na wzrost.
Misie mocne na KAblu dalej chyba cel to 50 fibo 1600