Piramidka ?komano pisze:J ajuż trzecie malutkie l zasadzilem
DayTrading: Poniedziałek 08.09.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.09.2014
Taka malutka w sumie ale jednak 
To życzę jak najwięcej stopni !!
Oby się nie zawaliła
pozdro
pozdro
Każdy ze stopni już na plus wiec spox 
Lepiej uważaj bo już był tu taki jeden co się uważał za specjaliste na kablu - ciapul. Rynek nagle zaczął się inaczej zachowywać i popłynął :] hehe...komano pisze:Każdy ze stopni już na plus wiec spox
hej! Orkę czas zacząć ;-)
Podoba mi się investing.com. W ich kalendarzu dziś o godz. 7:00 opublikowano dla kilku par "Indeks Investing.com", nadając mu znaczną rangę (2 z 3). Rynek się jednak jakoś indeksami nie przejął ;-).
Udanych transakcji!
Podoba mi się investing.com. W ich kalendarzu dziś o godz. 7:00 opublikowano dla kilku par "Indeks Investing.com", nadając mu znaczną rangę (2 z 3). Rynek się jednak jakoś indeksami nie przejął ;-).
Udanych transakcji!
Dobry 
No właśnie, a gdzie jest Ciapul?
Dzis niezły ogień na up na soi i pszenicy. Odpalone w piątek, przez noc jeszcze urosły.
O lukach na gbp nie będę pisał, bo miałem rzeźnika na sell zamkniętego w piątek czy tam czwartek. Wrrr
Dzis niezły ogień na up na soi i pszenicy. Odpalone w piątek, przez noc jeszcze urosły.
O lukach na gbp nie będę pisał, bo miałem rzeźnika na sell zamkniętego w piątek czy tam czwartek. Wrrr
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Hello

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Stawiam, że corn poleci też up za pszenica - szczegolnie ze odbija od silnego oporu.highend pisze:Dobry
Kabel cos zawraca
Jeśli chcesz uniknąć krytyki nic nie mów, nic nie rób, bądź nikim...
AUD jest silniejszy niz dolar.
Edek z Kablem zrobili po 1000 pipsow w dol a Kangur nie zrobil nawet 50... wrecz umacnia sie do dolara.
Masakra
Jak dolar sie zacznie oslabiac to zrobimy na Kangurze 1.0 w ciagu miesiaca pewnie 
Edek z Kablem zrobili po 1000 pipsow w dol a Kangur nie zrobil nawet 50... wrecz umacnia sie do dolara.
Masakra