DayTrading: Piątek 05.09.2014
Re: DayTrading: Piątek 05.09.2014
rzeźnik na koniec dnia jeszcze wypluul 40 pipsow ponad
spoko

na h4 może być tak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Masz 0.01 Lota na sell na sp500? Zamykaj i juz. Ile to bedzie straty? 50pln?roberttheus pisze:ciągle wierzysz w te spadki? jakaś analiza?highend pisze:Lukpiasek w gorącej wodzie kąpany
-- Dodano: pt 05-09-2014, 19:40 --
te indeksy to jakaś parodia wciskasz l i jedziesz nie patrzysz na techniczna analize na nic jedynie pompujesz bo inni tez to robia
Ja wierze w korektę...

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
na ten moment podwójny szczyt nadal obowiązuje......roberttheus pisze:
te indeksy to jakaś parodia wciskasz l i jedziesz nie patrzysz na techniczna analize na nic jedynie pompujesz bo inni tez to robia
2011 pęknie poleci na 2050
r/r obecnie bardzo dobre
A w ogóle to sp500 odwrócić do gory nogami i porównać z pszenica. Polecam 
Ile dzis dax urósł? Startował od 9730-40 bodajże... Ile ma teraz? Marne 30 pkt wiecej? A Gold ?

Ile dzis dax urósł? Startował od 9730-40 bodajże... Ile ma teraz? Marne 30 pkt wiecej? A Gold ?
bardziej rozgarnięty graczu już do mnie pisałeś przy 1,3250 żebym zamykał swojej piramidki z shortów (której nie mam) , pamiętam za to promocję przy 1,39 czyli kompletne ignorowanie fundamentów nawet w KRÓTKIM terminie.lukpiasek pisze:wiesz co to jest punkt zwrotny ? występuję bardzo rzadko i wielu przy nim piszczy co sie co sie co sie stałokoks pisze:200 pips up do poniedziałkowego wieczoru?
jeżeli tak, to człowieku proszę przestań się błaźnić..![]()
wiem że kisisz piramidki i to ci nie wsmak ale h. mnie to obchodzi , leszcze zawsze kupują na szczytach a sprzedaja w dołkach a pozniej depo płynie do bardziej rozgarniętych graczyjeśli to nie ty to skąd ta agresja
która Twoja analiza się ostatnimi czasy sprawdziła, albo chociaż była/jest tego bliska. wiem, DAX - zdaje się, że w okolicy lub pod 9000 wieszczyłeś wzrosty, udało się i to się chwali, natomiast to co wygadujesz o eurusd nie da się czytać, nieustanne zaklinanie rzeczywistości, gorzej niż pkubiu...

poza tym jak widzisz 2 figury UP na eurusd i 1,5 figury UP tego samego dnia na UJ?

odkąd pamiętam przesadzasz , ale dotąd nie rozumiem po co to wszystko
zaklinasz na eurusd cały czas mniej prawdopodobną opcję, jeżeli wciąż grasz longi to współczuję, choć może doczekasz się w końcu jakiegoś odbicia.
ile detalu siedzi juz w L, pod 70%?
Swing
M30
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
koks gratuluje longów na usd/pln rozkimniłeś go dobrze i poprzestańmy na tym nie ma sensu rozprawiać nad pierdołami jakby tak sprawdzić to każdy z nas ma skuteczność 50% w bardzooooooooo długim term kazdy !!
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Sp500 2004 i co z tym 2010? Bedzie wyciąganie na koniec?
Teoria okrągłych liczb: dax podskakiwal na 10000 kilka razy i spadł na 8900, teraz sp500 podskakuje na 2000 kilka razy....
Hmmm
Teoria okrągłych liczb: dax podskakiwal na 10000 kilka razy i spadł na 8900, teraz sp500 podskakuje na 2000 kilka razy....
Hmmm

Ostatnio zmieniony 05 wrz 2014, 21:35 przez highend, łącznie zmieniany 2 razy.
a ja Tobie życzę szczerze powodzenia i wielu pipsów od poniedziałkulukpiasek pisze:koks gratuluje longów na usd/pln rozkimniłeś go dobrze i poprzestańmy na tym nie ma sensu rozprawiać nad pierdołami jakby tak sprawdzić to każdy z nas ma skuteczność 50% w bardzooooooooo długim term kazdy !!

tymczasem coraz więcej artykułów prasowych i "analyz" wieszczy szybkie 1,25 i w ogóle nieskończoną moc dolara i słabość euro, tu już się zapaliło żółte światełko ostrzegawcze...

http://biznes.pl/rynki/waluty/komentarz ... detal.html
takich są już dziesiątki, a prognozy ścinane do 1,20 na połowę 2015 roku nawet haha
Swing