Mi pozamykalo eSki na 1.6390 taki mialem TPBemowo1 pisze:ja to tak widzęNowy123 pisze:![]()
![]()
DayTrading: Czwartek 04.09.2014
Re: DayTrading: Czwartek 04.09.2014
- roberttheus
 - Maniak

to co ebc zamierza skupować bo to dobry pomysł ich naśladować

windsurfing na falach trendu
Bemowo1 pisze:ja to tak widzęNowy123 pisze:![]()
![]()
Bemowo1 pisze:Rzeźnik to krzyżowa ujka i kabla, więc para wyjątkowo loteryjnahighend pisze:rzeźnik jednak w dół i plan poranny wziął w łeb.
tak, ale biorąc pod uwagę kabel down, a JPY buy jak poleciałaby giełda w dół.... i ukraina... to rzeźnik eksploduje w dół z kilkaset pipsów na jednej sesji. I on tak potrafi
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
						- roberttheus
 - Maniak

mario lepszej niespodzianki nie mógł sprawić rozjeżdżać się będzie dolar z euro to jest pewne

windsurfing na falach trendu
dax i sp nabierają rozpędu (!), pisałem o S na dax ? mam z samego szczytu dzisiaj 

kurrr.. miałem rzeźnika na sell i zamknąłem ze stratą (!) trzymając się porannego planu i ogólnie tylko long na usd/pln nadrobił rzeźnika... ale już pozamiatane wszystko i tak

kurrr.. miałem rzeźnika na sell i zamknąłem ze stratą (!) trzymając się porannego planu i ogólnie tylko long na usd/pln nadrobił rzeźnika... ale już pozamiatane wszystko i tak
Nie wygląda to teraz byczo......highend pisze:
Parę tygodni temu Bemowo wklejał wykres rzeźnika pisząc, że podłogi tam jest pięknie zapasu..... mógłbyś ponowic?
ale jak pisałem ujek kontra kabel
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ciekawe czy Edek bedzie kontynuował spadki 
 zapuscilem S z waskim stopem.
A co do pszenicy to chetnie bym jutro zobaczył okolice 521 i szansa na L - narazie jestem poza rynkiem.

A co do pszenicy to chetnie bym jutro zobaczył okolice 521 i szansa na L - narazie jestem poza rynkiem.
Jeśli chcesz uniknąć krytyki nic nie mów, nic nie rób, bądź nikim...
i ile ugrasz?Doniek pisze:Ciekawe czy Edek bedzie kontynuował spadkizapuscilem S z waskim stopem.
pociąg dzisiaj przejechał kilkanaście stacji.....
					Ostatnio zmieniony 04 wrz 2014, 21:30 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.

i tak mi się nasunęła mała teoria: sp500 robi właśnie to co zrobił dax po dojściu do 10.000 punktów.
zobaczymy jutro
 a w zasadzie kończy to robić.....

zobaczymy jutro